MHP'li Yılmaz: "Milletimiz Kirli Oyunu Bozacak" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yılmaz: "Milletimiz Kirli Oyunu Bozacak"

MHP\'li Yılmaz: "Milletimiz Kirli Oyunu Bozacak"

MHP Adana Milletvekili ve 3. Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin Türk Devleti’nin, Türk Milleti’nin var olma seçimi olduğunu belirtip, “Vatan topraklarını bölmek isteyenlere karşı milletimiz sandığa sahip çıkacak, MHP’yi iktidara taşıyıp, bu kirli oyunu bozacaktır” dedi.

18.05.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Adana Milletvekili ve 3. Sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin Türk Devleti'nin, Türk Milleti'nin var olma seçimi olduğunu belirtip, "Vatan topraklarını bölmek isteyenlere karşı milletimiz sandığa sahip çıkacak, MHP'yi iktidara taşıyıp, bu kirli oyunu bozacaktır" dedi.

Seyfettin Yılmaz, Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi ile Yüreğir İlçesi Kışla ve Köprüköyü mahallelerinde mitingler gerçekleştirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı mitinglerde sevgi yumağı içinde kalan Seyfettin Yılmaz, coşkulu alkışları Bozkurt selamıyla karşıladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, milletvekili adayları ve teşkilat yöneticilerinin hazır bulunduğu mitinglerde büyük destek Seyfettin Yılmaz'ı duygulandırdı.

Sarıçamlı ve Yüreğirli hemşehrilerinin büyük desteğine teşekkür eden Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinin cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Bu seçimler, Türk Devleti'nin, Türk Milleti'nin var olma seçimidir. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına göre, Türk Devleti, Türk Milleti, ya güçlü bir şekilde varlığını sürdürecek, yada Türk Devleti'nin yerine federasyon yapısı gelecektir. Çünkü; Türk Milleti'ni parçalara ayırarak, Türkiye'yi bölmek istiyorlar. Ben inanıyorum ki; Adanalılar buna müsaade etmeyecektir. Vatan topraklarını bölmek isteyenlere karşı milletimiz sandığa sahip çıkacak, MHP'yi iktidara taşıyıp, bu kirli oyunu bozacaktır" diye konuştu.

"TEK BAŞINA İKTİDARA YÜRÜYORUZ"

Partisinin tek başına iktidara yürüdüğünü, bunu gören AKP'nin, MHP'nin önünü kesmek için planları uygulamaya koyduğunu anlatan Yılmaz, şunları söyledi:

"İnanç hortumcuları, milletin gönlünde taht kuran MHP'nin önüne kesmeye çalışıyorlar. Ama biz inanıyoruz ki; bu aziz millet, Kurtuluş Savaşı'nda yokluklar içinde, yiyecek ekmeği bile yokken yedi düvele karşı mücadelesini ortaya koydu. Atatürk'ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurdu. Şimdi 7 Haziran seçimlerine gidiyoruz. İşte 7 Haziran seçimleri de Türk Devleti ve Türk Milleti için ikinci bir kurtuluş mücadelesidir. Yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı, haksızlığa karşı, toplumun ezilen kesimlerine karşı, Türk Devleti'nin bekası için 7 Haziran'da yeniden kurtuluş mücadelesi gerçekleşecektir. 'MHP'nin önünü nasıl keseriz, neler yaparız' diye yaptıkları planları uygulamaya koymuşlar. Ellerine geçirdikleri medya grubuyla, soydukları, çaldıkları paraları kullanarak, valileri, kaymakamları, devletin imkanlarını ortaya koyarak bu seçimi kazanmanın hesabını yapıyorlar. Ben buradan ifade ediyorum; onların arkasında yabancı güçler olabilir, onların arkasında sermaye grupları olabilir, onların yandaş medyaları olabilir, onlar devletin bütün imkanlarını kullanabilirler, ama bizim arkamızda Cenabı Allah ve Türk milleti olduğu sürece bütün bu oyunları bozacağız."

Yılmaz, 'Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek' adıyla hazırlayıp, kamuoyuna sundukları seçim beyannamesindeki taahhütlerin Devlet sözü olduğunu, 8 Haziran'da işbaşına geçecek Adanalı Başbakan Devlet Bahçeli'nin, devlet kurumları, milli ve manevi değerlerin ile milletin üzerinde oluşturduğu her türlü tahribatı onaracağının altını çizdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yılmaz: 'Milletimiz Kirli Oyunu Bozacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement