MHP'li Yüksel: "Kazıklı'da Halk Sağlığı Tehdit Altında" - Son Dakika
Yerel

MHP'li Yüksel: "Kazıklı'da Halk Sağlığı Tehdit Altında"

MHP\'li Yüksel: "Kazıklı\'da Halk Sağlığı Tehdit Altında"

Seçim çalışmaları kapsamında Milas’ta köy ziyaretlerine ara vermeden devam eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Ferat Yüksel, Köşk, Karakuyu, Ovakışlacık, Bozbük, Kazıklı, Gürçamlar, Kızılağaç ve Kıyıkışlacık köylerini ziyaret etti.

30.05.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında Milas'ta köy ziyaretlerine ara vermeden devam eden MHP Muğla Milletvekili Adayı Ferat Yüksel, Köşk, Karakuyu, Ovakışlacık, Bozbük, Kazıklı, Gürçamlar, Kızılağaç ve Kıyıkışlacık köylerini ziyaret etti.

Yüksel'in Kazıklı Köyü ziyareti sırasında köylüler, köyde bulunan İlköğretim Okulu'ndan sızan pis sudan yayılan kokudan muzdarip olduklarını, bu konunun çözümü için başta MUSKİ olmak üzere tüm yetkili kurumlara başvurduklarını ama bir sonuç alamadıklarını söylediler.

Yüksel'in seçim çalışmalarını basından takip ettiklerini söyleyen köylüler; "Sayın vekil adayımız, biz köyümüzdeki bu sorunun çözümü için tüm kurumlara başvurduk. Maalesef sesimizi duyan olmadı. Bizim sorunumuza da bir tercüman olsanız" dediler.

Köylüleri dinleyen Yüksel; "Genel iktidar, yerel iktidar buradan her ikinize de çağrıda bulunuyorum. Köylülerimiz karşılarında bir sorunun çözümü için muhatap bulamadıklarını söylüyorlar. Başvurdukları her kurum bir başka kurumu sorumlu göstermiş. Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere yetkililere sesleniyorum. Bu sorunu yerinde görün ve bir an önce çözün. Köylüleri bu sorundan kurtarın" dedi.

TEK ÇARE MHP İKTİDARI

13 yıldır ülkeyi tek başına yöneten iktidarın sorunları çözme konusunda sınıfta kaldığını, vatanın bütünlüğünün tehlikede olduğunu, ekonominin çökme noktasına geldiğini söyleyen Yüksel; "Muğla'mızda iktidarda bulunan CHP'de hizmet konusunda sınıfta kalmıştır. Milas'ımızı, Muğla'mızı ve ülkemizi düzlüğe çıkarmak için, 7 Haziran'da sandıklardan MHP'yi güçlü bir şekilde çıkaralım" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Yüksel: 'Kazıklı'da Halk Sağlığı Tehdit Altında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement