MHP Lideri Bahçeli: İsrail Zulmünü Lanetliyorum - Son Dakika
Güncel

MHP Lideri Bahçeli: İsrail Zulmünü Lanetliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, , İsrail'in Filistin'e kara harekatı düzenlemesiyle ilgili olarak günahla sevap arasında tarafsız kalamayacaklarını belirterek, "Barbarlıkla-barışseverlik arasında ikircikli duramayız. Gazze'ye kara harekatı yapan, canları alan, bedenleri tanınmaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyorum.

18.07.2014 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, , İsrail'in Filistin'e kara harekatı düzenlemesiyle ilgili olarak günahla sevap arasında tarafsız kalamayacaklarını belirterek, "Barbarlıkla-barışseverlik arasında ikircikli duramayız. Gazze'ye kara harekatı yapan, canları alan, bedenleri tanınmaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyorum. Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in Filistin'e kara harekatına düzenlemesiyle ilgili olarak Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Oruç tutup, dua ettiklerini, huzur ve selamet dilediklerini kaydeden Bahçeli, "Darda ve yolda kalmışlara ilahi himmet bekliyor, himaye gözlüyoruz. Fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze'yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sahilde top oynayan çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, "hak ve özgürlük' diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş. Gazze düşkün, Gazze üzgün, Gazze yılgın, Gazze solgun. Petrol şeyhleri suspus; emirler, sultanlar, prensler çölde safariyle meşgul. İslam alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor, kerameti kendinden menkul alimlerden çıt çıkmıyor. Yıllardır Allah ve Resulünü istismar eden küçük bir azınlık büyük servetler içinde yüzerek mazlumlara sırt dönüyor, kaderine terk ediyor. Hocalar, hacılar, seyyidler, mürşid-i kâmiller neredesiniz, ne zaman ortaya çıkacaksınız, sesinizi daha hangi halde duyuracaksınız" ifadelerini kullandı.

Günahla sevap arasında tarafsız kalamayacaklarını belirten Bahçeli, "Barbarlıkla-barışseverlik arasında ikircikli duramayız. Gazze'ye kara harekatı yapan, canları alan, bedenleri tanınmaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyorum. Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" dedi.

-"KARDEŞ ÜLKE MALEZYA'YA SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"-

Bahçeli, Malezya hava yollarına ait uçağın Ukrayna hava sahasında düşmesine ilişkin olarak da, "Ukrayna-Rusya sınırında 298 kişiyi taşıyan Malezya Hava Yollarına ait bir yolcu uçağının dün füzeyle düşürülmesine çok üzüldüm. Kardeş ülke Malezya'ya sabır ve başsağlığı diliyor, bu insanlık suçunu işleyen katillerin bulunup cezalandırılmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP Lideri Bahçeli: İsrail Zulmünü Lanetliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement