MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Afyonkarahisar Programı - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Afyonkarahisar Programı

MHP Lideri Devlet Bahçeli\'nin Afyonkarahisar Programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 11 ağustos Pazar günü Afyonkarahisar'a geleceğini ve birçok beldeyi ziyaret ederek, çeşitli açılışlar gerçekleştireceğini kaydetti.

05.08.2013 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 11 ağustos Pazar günü Afyonkarahisar'a geleceğini ve birçok beldeyi ziyaret ederek, çeşitli açılışlar gerçekleştireceğini kaydetti. Konu hakkında parti binasında bir basın açıklaması yapan Aslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 11Ağustos Pazar günü saat 18.00'de Afyonkarahisar'a bağlı Çiçektepe kavşağından karşılayacaklarını kaydetti. Bahçeli'nin kentte yoğun bir program gerçekleştireceğini de dile getiren Aslan, ziyaret programı ile ilgili şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Haydarlı beldemizde yapılacak olan ve kamuoyunun yakından tanıdığı Ahmet Şafak ve Oğuz Yılmaz'ın da sanatçı olarak katılacağı 9.Biber Festivalini şereflendireceklerdir. Genel Başkanımız Bahçeli, yine aynı gün, Tatarlı beldemizde Belediyemizin zor şartlar altında yapmış olduğu hizmetlerin açılışını yapacaktır.

Bu hizmetler kısaca, belediye spor kompleksi, içme suyu kuyuları, kesimhane, ek altı derslik lise binası, iş makineleri, hasta nakil aracı, üç adet midibüs, tamamlanan kanalizasyon, parke taşı döşemeleri, 21 derslik lise binası, otel, iş merkezi ve terminal olmak üzere toplam 13 farklı açılışlardır. Her iki programımıza da bütün hemşerilerimiz davetlidir." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Afyonkarahisar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement