MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli'de - Son Dakika
Yerel

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli'de

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli\'de

MHP'li Erkan Akçay, Salihli ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında OSB incelemelerde bulundu, daha sonra ise işadamları ile bir araya geldi.

26.09.2012 16:20  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu, daha sonra ise işadamları ile bir araya geldi.

Manisa ve ilçelerindeki OSB'leri öven Akçay "Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde 2. etap çalışmalar başladı. Bu güzel gelişmeler ile önümüzdeki süreçte Salihli'nin bir cazibe merkezi olacağına inanıyorum" dedi. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli'deki programı kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti.

Vekil Akçay, Organize Sanayi Bölgeleri'nin ülkenin kalkınmasında en önemli bir araç olduğunu belirterek, organize sanayi bölgelerinin ve sanayicilerinin sorunlarını meclise taşıyacağını söyledi.

Akçay, "Manisa'nın Organize Sanayi Bölgesi ile gurur duyuyoruz. Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde beşinci etap çalışmaları başlatıldı. Akhisar, Turgutlu ve Salihli Organize Sanayi Bölgeleri hızlı bir şekilde büyüyüp gelişiyor. Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cevdet Eren ile yaptığımız görüşmede Organize Sanayi Bölgesi'nde 33 işletmenin faaliyet gösterdiğini, yatırımcılar tarafından da fabrika inşaatlarının devam ettiğini ve OSB'nin 2.kısım projesinde çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Bu güzel gelişmeler ile önümüzdeki süreçte Salihli'nin bir cazibe merkezi olacağına inanıyorum. Bana göre Organize Sanayi Bölgeleri ülkenin kalkınmasında en önemli araçtır" dedi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş da, tarıma dayalı sanayi sektörünün faaliyet gösterdiği ilçede kurtuluşun jeotermal ısıtmalı organize seracılık olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Salihli tarım sektörünün ağırlıkta olduğu bir ilçemiz. Organize Sanayi Bölgesi'nde de işletmeler bu yönde faaliyet göstermektedir. Bize göre Salihli'de tarım sektörünün kurtuluşu jeotermal ısıtmalı organize seracılıktadır. Bu konuda bir proje hazırladık ve dosya halinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına sunduk. Antalya'da organize sera Bölgeleri doğal gaz ile ısıtılmaktadır. Bölgemiz sıcak suyun merkezi. Salihli'de jeotermal ısıtmalı organize sera bölgesini oluşturarak bunu değerlendirmeliyiz. Sıcak su rezervi açısından Denizli'den sonra Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerini kapsayan bölgemiz Türkiye'nin ikinci büyük jeotermal bölgesi ilan edildi." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Salihli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement