MHP Melikgazi'de Ertuğrul Yücebaş Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

MHP Melikgazi'de Ertuğrul Yücebaş Güven Tazeledi

MHP Melikgazi\'de Ertuğrul Yücebaş Güven Tazeledi

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı seçimi iki adayın katılımı ile gerçekleştirildi.

04.01.2015 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı seçimi iki adayın katılımı ile gerçekleştirildi. Ertuğrul Yücebaş 307, Mehmet Özet 80 oy aldı. Kongrede konuşan İl Başkanı Mete Eke, MHP MYK toplantısının Kayseri'de yapılacağını, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve milletvekillerinin 3 gün boyunca Kayseri'de olacağını duyurdu.

Yapılan genel kurula MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, MKYK Üyesi Mustafa Eraslan, MHP İl Başkanı Mete Eke ve partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Mete Eke, "Ülkemizin 12 yıldır hangi şartlarda yönetildiğini hepiniz iyi biliyorsunuz. Ülke milli hassasiyetler noktasında nerelerden nerelere gelinmiştir. Ne Mutlu Türküm Diyene tabelaları yere indirilmiş, Andımız kaldırılmıştır. Türklüğe dayalı ne varsa bu iktidar tarafından tahrip edilmiştir. MHP Bu saydığım kötü gidiye bir dur demenin geldiğini biliyor ve hissediyor. BU kötü gidişe dur demek genel seçimlerle olacak ve hesap sorulacaktır. Ülkede ekonomi kötü, işçi ve emekli perişan, bütün orta kesim dediğimiz insanlar çökmüş, insanlarımız biçare duruma getirilmiştir.

Ey ülkeyi yönetenler, sadece yandaşlarınızı zengin ettiniz. Cumhuriyet tarihinin en büyük cari açığı ortada. İç politika demokratikleşme paketleri adı altında terörist başı müzakerece başı olmuş. Demokratikleşme paketleri açıklandı, teröristler kanun hukuk tanımaz hale geldi. Vali atıyor, kaymakam atıyor, haraç topluyor, özerklik ilan ediyor ama hükümet yetkilileri sadece seyrediyor" diyerek hükümeti eleştirdi.

Başkan Eke, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Kayseri'yi onurlandırdı. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü MKY toplantısını Kayseri'de yapacak. Bizleri onurlandıracaktır" dedi.

Mevcut İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, kongrede yaptığı konuşmasında, "Bu hareket bir bedel ödemiştir. Bu bedel üzerinde kimsenin tepinmeye hakkı yoktur. Bu kongreler bizlere birlik ve beraberliğe nasip olacak. Kazananın MHP'nin olacağı toylardır. Söylemlerle bu düğünlerin önünün kesilmesi doğru değildir. Bizler MHP'yi Melikgazi'de birinci parti çıkarmak için aralıksız çalışmaktayız. Gelecekte de Allah izin verirse çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Adaylardan Mehmet Özet, "Ülkemiz ateş çemberinde geçerken MHP'nin Kayseri ve Melikgazi'de daha iyi temsil edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle partimizi temsil etmeye adayım. 30 Yıldır partinin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak aday oldum. Partimizin daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla göreve talip oldum" diye konuştu.

İlçe Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Ertuğrul Yücebaş ve Mehmet Özet yarıştı. Oy kullanımının tamamlanmasının ardından yapılan sayımlarda Ertuğrul Yücebaş 307, Mehmet Özet 80 oy aldı.

Ertuğrul Yücebaş, "Bu gün sonuç ne olursa olsun, halisane niyetlerle yola çıktık. Tek hedefimiz Haziran'da yapılan seçimlerdir. Ne ikbal ne koltuk kaygımız oldu. Melikgazi'de üç hilali zirveye dikmekten başka bir gayemiz olmadı. El ele hep birlikte MHP'yi Melikgazi'de başarıya ulaştıracağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Melikgazi'de Ertuğrul Yücebaş Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement