MHP Merkez İlçe Başkanı Amoca'nın Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

MHP Merkez İlçe Başkanı Amoca'nın Bayram Mesajı

MHP Merkez İlçe Başkanı Amoca\'nın Bayram Mesajı

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Arif Amoca, Kilis halkının ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

11.10.2013 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Arif Amoca, Kilis halkının ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı Arif Amoca, bu günleri fırsat bilerek herkesin hoşgörüyü bir hayat tarzı olarak benimsemesi gerektiğini söyledi.

Amoca, bayramların dini duyguları coşturan, akrabalık ve kardeşlik bağlarını güçlendiren, sosyal hayatı canlandıran, ihtiyaç sahipleriyle paylaşarak birlikteliğin yaşanmasına vesile olan müstesna zamanlar olduğunu belirtti.

Amoca mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlar birleştirici özelliğiyle insan olmanın erdemini en sade ve yüce duygularla yaşatır. Millet olmayı, kardeşliği, dayanışmayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlam ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Kurban Bayramımızı fedakarlık ve yardımlaşma duygularını taşıyarak, umut dolu bir gelecek planlarıyla yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hiçbir köken, inanç, cinsiyet, mahalle ve benzeri sebeplerle ayrım gözetmeksizin aynı mesafede yaklaştık yaklaşmaya devam edeceğiz. Bayramlarımızın dolayısıyla dinimizin verdiği aynı topraklarda kardeşçe, el ele, birlik ve beraberlikle yaşama öğretisini benimseyerek hizmet dağılımında eşit davranıyor, herkesi kucaklıyoruz. Gelecek kuşaklara modern ve ferah bir Kilis bırakabilmek adına çıktığımız bu yolda kararlılıkla yürümeyi sürdüreceğimizden de kuşku duyulmasın.

Bu Kurban Bayramı bir kez daha kardeşlik, dostluk ve yardımlaşma duygularımızı pekiştirecektir. Bayramınızın müjdelere ve hayırlara vesile olmasını dileyerek, yediden yetmişe bütün hemşerilerimin ve İslam Aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, MHP Kilis Merkez İlçe Teşkilatı olarak, sevgi ve selamlarımı sunuyorum." - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Merkez İlçe Başkanı Amoca'nın Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement