MHP Mersin İl Yönetimi, Başkan Türe'yi Disiplin Kurulu'na Sevk Etti - Son Dakika
Politika

MHP Mersin İl Yönetimi, Başkan Türe'yi Disiplin Kurulu'na Sevk Etti

MHP Mersin İl Yönetimi, Başkan Türe\'yi Disiplin Kurulu\'na Sevk Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Yönetimi, darbe girişimi kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan MHP’li Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi İl Disiplin Kurulu’na sevk etti.

21.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Yönetimi, darbe girişimi kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan MHP'li Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi İl Disiplin Kurulu'na sevk etti.

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Başkan Türe'nin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin gerekçesini, partiyi töhmet altında bırakmamak olarak açıkladı. Kılıç, "İl Yönetim Kurulumuz, ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde partimizi töhmet altında bırakacak haksız iddia ve suçlamalara meydan vermemek üzere Anamur Belediye Başkanımız Mehmet Türe hakkında, Parti Tüzüğümüzün 81. maddesi gereğince dava sonuçlanıncaya kadar tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevk etmeye karar vermiştir" dedi.

Türe, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili dün belediyedeki makamında ve evinde arama yapıldıktan sonra adliyeye giderek cumhuriyet savcısına ifade vermişti. Emekli Jandarma Yüzbaşı olan Türe, tanıkların da dinlenmesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Mersin İl Yönetimi, Başkan Türe'yi Disiplin Kurulu'na Sevk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement