MHP Milletvekili Adayı Alaplı'da Pazarı Gezdi - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Alaplı'da Pazarı Gezdi

MHP Milletvekili Adayı Alaplı\'da Pazarı Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı ve Eski enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan Alaplı ilçesinde pazaryerini gezdi.

29.04.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı ve Eski enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan Alaplı ilçesinde pazaryerini gezdi.

MHP Zonguldak Milletvekili 1. Sıra Adayı Zeki Çakan seçim çalışmaları kapsamında Alaplı ilçesinde pazaryerini gezdi. Alaplı ilçesi girişinde kalabalık bir partililer tarafından karşılanan Çakan, MHP Zonguldak Milletvekili adayları Şeyma Elmas Songür ve Ahmet Emir Bayramoğlu ile birlikte Pazar esnafı ve pazarda alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Alaplı kapalı pazaryerinde ki gezi sırasında gördüğü ilgi karşısında moral bulan Çakan, vatandaşlardan 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimler için destek istedi. Çakan gezi sırasında vatandaşların kendisine anlattığı sorunları not aldı. Çakan pazaryerinde ki gezi sırasında bir vatandaşla yaptığı konuşmada "Bir ivme yakaladık. Sizin de desteğinizle iki ivme olacak. Bizde size destek olalım. Ben şu ana kadar hiç kimseyi mahcup etmedim" dedi.

Çakan gezi sırasında ayrıca pazarcı esnafından alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Alaplı pazaryerindeki gezisini tamamlayan Çakan, daha sonra ilçeye bağlı Mollabey Köyü'ne geçti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Alaplı'da Pazarı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement