MHP Milletvekili Adayı Kürşat Tuna Gelibolu'da - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Kürşat Tuna Gelibolu'da

MHP Milletvekili Adayı Kürşat Tuna Gelibolu\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, partililerle birlikte Gelibolu ilçesine çıkarma yaptı.

01.05.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, partililerle birlikte Gelibolu ilçesine çıkarma yaptı.

MHP Çanakkale milletvekili adayı Kürşat Tuna, 7 Haziran 2015 genel seçimlerine 37 gün kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. Çanakkale il merkezi başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Kürşat Tuna, partililerle Gelibolu'ya çıkarma yaptı. Tuna, sabah MHP ilçe teşkilatı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. Türkiye gündemini değerlendiren Tuna, destek istedi.

Tuna, daha sonra Gelibolu Küçük Sanayi Sitesi'nde Kooperatif Başkanı Tamer Altunay ile bir araya geldi. Sanayi esnafları ile de görüşen Tuna, esnafların sıkıntılarını dinledi. Tuna, MHP döneminde esnafın sıkıntılarına yönelik projelerini anlattı. Tuna ve beraberindekiler, esnaf ziyaretlerinin ardından Gelibolu Türk Harb-iş Sendikası'nı ziyaret edip, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Kürşat Tuna Gelibolu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement