MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz Açıklaması

MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, piyasadaki durgunluğun ve her geçen gün kent merkezlerinde açılan büyük alış veriş merkezilerinin küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini söyledi.

21.05.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, piyasadaki durgunluğun ve her geçen gün kent merkezlerinde açılan büyük alış veriş merkezilerinin küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini söyledi.

"Millete kulağını kapatanlar yani milletin isyanını duymayanlar, kendi bildiklerini yapmaya devam ediyor" diyen Korkmaz, "Olmayan istikrarı varmış gibi göstermeye çalışıyor. Yine vatandaşı aldatıyorlar, oyalıyorlar. Ama artık millet uyandı. AKP sadece reklamlarında konuşur, millet ise 7 Haziran'da gereğini yapar" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, ilçe, mahalle ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kent merkezi, ilçeler ve Mevlana Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, onlara partisinin projelerini anlatan Korkmaz, aynı zamanda yaşanan sorunları da dinleyerek, vatandaşa çağrıda bulunuyor.

"HALK YOKSULLUKLA BOĞUŞURKEN SARAYLARDA SEFA SÜRENLERDEN HESAP SORMAK ARTIK BİR VATANDAŞLIK GÖREVİDİR"

7 Haziran'a yani ülkenin kaderinin belirleneceği seçime az bir süre kaldığını belirten Korkmaz, şöyle konuştu: "Esnafı, memuru, işçiyi, emekliyi, sanayiciyi 13 yıldır oyalayan AKP iktidarından kurtulmaya az bir süre kaldı. Artık maske düştü, gerçekler gün yüzüne çıktı. Türkiye iyi bir yere doğru gitmiyor. Türkiye karanlığa sürükleniyor. Bu karanlık hem ekonomik hem politik hem de Ortadoğu'da yani yanı başımızda ortaya gelişmelerin sonucudur. AKP milletten aldığı desteğin hakkını verememiştir. Toplum her geçen gün kutuplaştırılmış ve ayrıştırılmıştır. Devlet, PKK ile pazarlık yapar bir hale getirilmiştir. Başkanlık, özerklik gibi ülkenin yapısı ile bağdaşmayan ve de hiç bağdaşmayacak projeler hayata geçirilmek isteniyor. Vakit daralıyor, bu çözülme sürecine dur demek lazım. Ülkenin milli değerleri yok edenlerden, halkın parasını heba edenlerden ve bütün bunlar yetmiyormuş gibi saraylarda halk yoksullukla boğuşurken sefa sürenlerden hesap sormak artık bir vatandaşlık görevi haline gelmiştir. Adreste, tarihte ortadadır. Hesabın görüleceği yer sandık tarih ise 7 Haziran 2015'tir"

"ESNAFIN DERDİ YOĞURT KAŞIKLAYARAK DİNLENMEZ"

Türkiye'de ve Kayseri'de art arda açılan AVM'lerle birlikte kentteki esnafların bitme noktasına geldiğini ve esnafın bu sıkıntıyı iktidar temsilcilerine de ilettiklerini vurgulayan Korkmaz, "Esnaf kan ağlıyor, dile getiriyor ancak ülkeyi yönetenler duymuyor. Esnaf derdini anlatırken, yoğurt kaşıklayanlar, tatlı yiyenler ve umudu ise emekliye vereceklerini belirttikleri söz de 100 liralık, ki o zaman 100 lira bile etmiyor kesintilerle, bu zam yalanına bağlayanlarla vatandaş rahata erişemez, ekonomik sıkıntıdan kurtulamaz" dedi.

"SÖZDE ESNAF TEMSİLCİLERİNİN SESİ ÇIKMIYOR, ÇÜNKÜ ONLAR ERDİ MURADINA"

"Buradan esnaflara sesleniyorum" diyen Korkmaz, "Çarşı merkezinde bile siftah yapamayan esnaflarımız var. Sabah geliyorlar, iş yerlerini açıyorlar ama nafile. Piyasada kuş uçmuyor. Bir zamanlar eylem yapana esnaf temsilcilerinin ise sesi çıkmıyor. Çünkü onlar erdi muradına ama esnafın hali içler acısı. Onlar makam sahibi oldular, ticaretle işleri kalmadı" şeklinde konuştu.

"BİZ AKP GİBİ RANT İÇİN KEPENKLERİN KAPANMASINI İZLEMEYECEĞİZ, KEPENKLER KAPANMASIN DİYE MÜCADELE EDECEĞİZ"

Türkiye'de AVM sayısının çığ gibi büyüdüğünü ve son 10 yıl içinde 62 olan AVM sayısı ülke genelinde 310'lara çıktığına dikkat çeken MHP Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, şöyle konuştu: "Kimse ne olacak bu esnafın hali demiyor. Deseler bile sesleri çıkmıyor. Çünkü ses kısık. İşte bu noktada karamsarlığa gerek yok. Çünkü MHP var. MHP söz veriyor adaletli bir geçim sözü veriyor. Ekonomide rekabet sağlanarak tekelci oluşumların önleyeceğiz. Gelir dağılımındaki dengesizlikleri gidereceğiz. Sosyal barışın korunması, bölgeler arası dengesizliklerin giderilmesi ve yerel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla

esnaf ve sanatkar kesiminin faaliyetlerini destekleyeceğiz. Esnaf, sanatkar ve küçük sanayiciye tahsis edilen kaynakları yani destekleri artıracağız. Tekelci yapıların küçük esnafı ezmesine izin vermeyeceğiz. Biz AKP gibi rant için kepenklerin kapanmasını izlemeyeceğiz, kepenkler kapanmasın diye mücadele edeceğiz. Biz vatandaştan yana umutluyuz. Olmayan istikrarı varmış gibi göstermeye çalışanlar, yine vatandaşı aldatıyor, oyalıyor. Ama artık millet uyandı. AKP sadece reklamlarında konuşur, millet ise 7 Haziran'da gereğini yapar" - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayı Süleyman Korkmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement