MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, MHP Grup Başkanvekili ve milletvekili adayı olan Yusuf Halaçoğlu Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla biraraya geldi.

15.05.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürürken, MHP Grup Başkanvekili ve milletvekili adayı olan Yusuf Halaçoğlu Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla biraraya geldi.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP milletvekili adayları, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. MHP Grup Başkanvekili ve milletvekili adayı olan Yusuf Halaçoğlu Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla biraraya gelerek, sohbet etti. Halaçoğlu ayrıca, Milliyetçi Hareket Partili olmak isteyen vatandaşlara rozetlerini taktı. Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara ayrıca kandil simidi dağıtıldı.

-MHP İL BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ'IN ACI GÜNÜ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Müjdat Yılmaz'ın yeğeni Oğuz Yılmaz'ın geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybettiği öğrenilirken, Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Hunat Camiinde kılınan cenaze namazına MHP Grup Başkanvekili ve milletvekili adayı Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkan Yardımcıları Müjdat Yılmaz, Murat Titizbaş, hayatını kaybeden Oğuz Yılmaz'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Oğuz Yılmaz Argıncık mezarlığında toprağa verildi.

Oğuz Yılmaz'ın geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonrası yattığı yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

-MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN DERNEK ZİYARETİ

MHP milletvekili adayları Yusuf Halaçoğlu, Süleyman Korkmaz ve Sevim Koçyiğit Sarız Kemer köyü ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Derneğe yapılan ziyarette konuşan MHP Grup Başkanvekili ve milletvekili adayı olan Yusuf Halaçoğlu, "Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bizim illerimiz, ilçelerimiz vatanına çok bağlı insanlardır. Bizim hemşerilerimizden bir bozukluk çıkmaz. Vatanına, milletine, milli değerlerine saygılı dinine bağlı insanlar hep çıkmıştır ama hiçbir zamanda haksızlığa karşı boyun eğmez. Herzaman haksızlığa karşı dik durmasını bilmiştir. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki büyük değer verdiğimiz Dadaloğlu bile 'ferman padişahın dağlar bizimdir' diyor. Yani çıkacak birtakım yanlışta olsa yasalara boyun eğmeyeceğimizi herkesin iyi bilmesi gerekir. Biz Türk milleti olarak bu ülkenin kurtuluşunda can vermişiz. Göğsümüzü düşmana karşı siper etmişiz fakat hiçbir zaman eğilmemişiz. Yine aynı şekilde dik duruşumuz devam etmektedir" diye konuştu.

Halaçoğlu ayrıca, "Bizim özellikle mensubu bulunduğumuz boy bu konuda gerçekten bırakın sadece Türkiye'yi İran'da, Türkmenistan'da da hiç değişmeyen bir karakter sergilemiştir. Nitekim Türkmenistan'a gittiğimiz zaman da orada aynısını gördük. Bugün Türkiye'de yaklaşık 8-10 milyon civarında Avşar bulunan Türk var. İnşallah seçim sonrasında bütün Avşar derneklerini biraraya getirmeye çalışacağım. Bunu bir federasyon şekline getireceğiz" şeklinde konuştu.

MHP milletvekili adayı Süleyman Korkmaz ise, "Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. İnşallah herzaman olduğu gibi bizlere sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.

MHP milletvekili adayı Sevim Koçyiğit de, dernek üyelerinin desteklerini beklediklerini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement