MHP Çorum Milletvekili Adayları Sungurlu Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Çorum Milletvekili Adayları Sungurlu Belediyesini Ziyaret Etti

MHP Çorum Milletvekili Adayları Sungurlu Belediyesini Ziyaret Etti

MHP Çorum Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, Milletvekili Adayı Sami Çam ile birlikte Sungurlu Belediyesi ve ilçe esnaflarını ziyaret etti.

07.05.2015 18:42  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi (MYK) ve Çorum Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, milletvekili adayı Sami Çam ile birlikte Sungurlu BelediyeSİ ve ilçe esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette Çorum merkez ve tüm ilçelerinde Allah'ın izniyle birinci parti olacağız diyen Ekici, Sungurlu halkını Çorum'un şahlanışına destek olmaya çağırdı.

Çorum merkez ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Milletvekili adayı Ekici, "Bugün Sungurlu'da seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sungurlu halkının partimize ve bizlere göstermiş olduğu ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür ediyoruz" dedi.

Çorum için, Türkiye için hizmet vermek amacıyla bu ulvi göreve talip olduklarını ifade eden Ekici, "MHP olarak, Çorum'a, Türkiye'ye nasıl katkı sağlayabiliriz diyerek yola çıktık. Vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamaya çabalıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'de yolsuzlukların yaşanmadığı bir düzen oluşturmayı hedeflediklerini belirten Aybüke Topçubaşı Ekici, "Yolsuzluk olmasın, yoksulluk vatandaşımızın belini bükmesin, yasaklarla vatandaşımızın sesi kısılmasın istiyoruz. Bunu sağlayacak olan MHP iktidarıdır. AKP'ye dur diyeceğiz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çorum Milletvekili Adayları Sungurlu Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement