MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Alan Açıklaması - Son Dakika
Güncel

MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Alan Açıklaması

MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Alan Açıklaması

"Ben ankete falan inanmıyorum.

05.08.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan, "Ekmeleddin bey tüm gayretiyle çalışıyor ama bu yarış eşit değil" dedi.

Bodrum ilçesinde partisinin ilçe teşkilatını ziyaret eden Alan, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 91 yıllık tarihinde hiç olmadığı kadar zor günler yaşadığını öne süren Alan, "Önümüzdeki süreç ciddi sıkıntılara gebe. Türk milleti, geleceğini belirleyecek çok kritik kararlar verme noktasında. Biz bugün o noktadayız" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkesin oy kullanması gerektiğini ifade eden Alan, şunları kaydetti:

"Haftaya pazar günü bu ülke 12. Cumhurbaşkanını seçiyor. Esasında bu ülke 12. Cumhurbaşkanını falan seçmiyor, bu seçimle bu ülke geleceğine karar verecek. ya devleti de, milleti de, hükümeti de ben yönetirim diyen bir zat-ı muhtereme buyur güç diyecek, ya da hayır böyle bir şey olmaz diyecek. Bizim tavrımız net."

MHP, CHP başta olmak üzere diğer partilerin de buna katılımıyla bir ortak aday çıkartıldığını anlatan Alan, "Karar verici olan millet yani sizler, partimizin iradesine uymalısınız. Tüm vatandaşlarımızın iki eli kanda olsa dahi sandığa giderek oyunu vermesi gerekiyor. Bu hafta çok önemli bir hafta. Kendimiz çalıp kendimiz söylemekle bir yere varamayız" dedi.

Engin Alan, seçimlerle ilgili yapılan anketlere dair bir soru üzerine, "Ben ankete falan inanmıyorum. Çünkü bunların hepsinin manipüle edildiğini düşünüyorum. Ekmeleddin bey tüm gayretiyle çalışıyor ama bu yarış eşit değil" diye konuştu.

Alan, İsrail'in Gazze saldırılarıyla ilgili ise Filistin'de yapılanın bir insanlık ayıbı ve bir utanç vesilesi olduğuna işaret etti.

Engin Alan, Diyarbakır'da Türk bayrağının indirilmesiyle ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:

"Benim komutan olduğum yerde hiç kimse o bayrağın tepesine ulaşamaz. Öyle bir şansı olmaz. Geri kalan ne yapar bilmem. Tepeye falan çıkamaz o direğe elini attığında o iş biter."

Toplantı sonrasında Engin Alan'a bir vatandaş tarafından üzerinde Atatürk'ün bir sözü olan, "Çalışmanın en yücesi ulus için olanıdır" yazılı bir üniforma hediye edildi. Alan da üniformayı giyerek gazetecilere poz verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Milletvekili Emekli Korgeneral Alan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement