MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel, Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel, Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel, Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Muğla Adayı Dr. Ferat Yüksel, öncelikle doğduğu köy olan Kuzyaka’da bir gezintiye çıkıp, Kuzyakalı kadınların ellerini öpüp Anneler gününü kutladı.

11.05.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Muğla Adayı Dr. Ferat Yüksel, öncelikle doğduğu köy olan Kuzyaka'da bir gezintiye çıkıp, Kuzyakalı kadınların ellerini öpüp Anneler gününü kutladı.

Arından Ortaköy pazarını ve esnafları ziyaret eden Yüksel tek tek esnaflarla sohbet etti. Akşama doğru bir sünnet töreni iştirak edip, Çamlıyurt ve Akkovanlık'ta kahve toplantıları gerçekleştirdi. Son programı ise Kuzyaka'da köylüsü olan gençlerin düğünü oldu. Yüksel kahve toplantılarında şu sözleri söyledi; "Hemşerilerim 13 yılda aranızda kalkınan var mı, ben 13 yıl önce maddi olarak çok kötüydüm ama şimdi durumum çok iyi diyen bir kişi var mı? Yok. Bu ülkede iki grup kalkındı, biri millete sövenler, diğeri ise birilerine yakın olduğu için ihaleleri alanlar. Benim Anadolu insanım kalkınamadı, aksine borç batağına saplanarak devlete muhtaç hale getirildi. Niyetleri şudur, biz bu milleti makarnaya muhtaç edelim, sonra da biz makarna dağıtalım. Türkiye sanal bir ekonomiye sahiptir"

"TEK BİR ÇİVİ ÇAKTILAR MI?"

Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Muğla Büyükşehir Belediyesi CHP'de, Milas'ta CHP'de, soruyorum hemşerilerim size, tek bir çivi çaktılar mı? Niye çaksın ki, zaten bana bu halk oy verecek diyorlar. Milletin parasıyla aldığı son model makam araçlarından da geçtik hadi, hizmet yap hizmet. CHP'li belediyeler orada öyle oturmuşlar, nasıl olsa AKP'nin alternatifi olarak halk bize oy veriyor diyorlar.

Milas turizmi olmadığı için geriliyor diyorlar. Ne alakası var, maden var, fıstık çamı var, balı var, yağı var, turizm var, hayvancılık var daha ne olsun. Milas'ın mayasında her şey var ama hizmet yok. Bunun iki nedeni, AKP zaten bunlar bizden değil diyor, CHP'de bunlar zaten cepte diyor. Bu kardeşinize ve Milliyetçi Hareket Partisine yetki verin Milas'ı bölgenin göz bebeği yaptığımızı herkes izlesin. Ben, geldiği günden beri Türk Milletine asla yalan söylememiş olan Türkmen Beyi Devlet Bahçeli'ye ve Milliyetçi Hareket Partisine oy istiyorum" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel, Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement