MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör; - Son Dakika
Yerel

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör;

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör;

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niğde’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

19.10.2014 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niğde'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

The Garden'da gerçekleşen basın toplantısında MHP İl Başkanı Ali Güngör, ülke ve Niğde gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Gündemi ile ilgili Güngör şunları dedi 'Bilindiği gibi; AKP iktidarı süresince ülkemiz birçok alanda geri gitmiş, cumhuriyetle birlikte elde edilen kazanımlar ya yok edilmiş, yahut da büyük ölçüde tahribata uğramıştır. Bu iktidarla birlikte, ülkenin dev sanayi kuruluşlarında tutunda kıyılarına, orman varlıklarına, maden yataklarına kadar her şey satılmıştır. Buna karşılık vatandaş daha fakirleşti devletten yardıma almaya muhtaç vatandaş sayısı katlanarak arttı. Vatandaşın büyük kesimi yoksulluk sınırı altında yaşam mücadelesi verirken ;Bakan çocukları,enişteler, damatlar ve kısacası yandaşlar servetlerine servet kattılar. Bu süreçte yolsuzluk ayyuka çıktı. Kendilerini yasalar karşısında emniyete almak için iktidar gücünden faydalanıp anayasaya aykırı yasalar çıkardılar. Diğer yandan, bölücü terör unsurları ile bir masada pazarlığa oturarak devleti zaafa uğrattılar, devletin itibarını zedelediler. Bir açılım süreci palavrasıyla terörist karşısında güvenlik güçlerini etkisizleştirip teröristlere cesaret verdiler. Doğu ve güneydoğunun bazı illerinde devlet otoritesi büyük ölçüde zaafa uğratıldı. Adeta vatandaş terör örgütünün insafına terk edildi.

Açılım safsatasıyla, bölücü terör unsurlarına büyük tavizler verilmiş, terör örgütü her gün daha fazla taviz isteyerek azdıkça azmıştır. Devlet terör örgütü ve onun eli kanlı bebek katili elebaşı Abdullah Öçalan'la masaya oturtulmuş, şerefsizlik kabul edilmiş, devlet hiç olmadığı kadar zaafa uğratılmıştır. Terörist başı adeta bir demokrasi ve özgürlük kahramanı haline getirilmiştir. Verilen tavizlerle iyice azan bölücüler, kobani bahanesiyle isyan provası yapmış,bayraklar yakılmış, insanlar öldürülmüş, kamu kuruluşları, bankalar, iş yerleri yağmalanmıştır. Bunun karşısında iktidar tam bir aciziyete düşmüş, gizli pazarlıklarla, taviz üstüne taviz verilmiştir. Aynı zamanda bu olayları bahane ederek, daha da otoriter bir yönetim oluşturacak kanuni düzenlemeler yapmaya koyulmuştur.

AKP iktidarı süresince ülke, her alanda büyük tahribatlara uğramıştır. Bu süreçte, milleti birarada tutan ne kadar milli değer varsa hepsi, ya saldırıya, ya hakarete uğramış ve ya yada anlamsızlaştırılmıştır. Bayrağımız yakılmış, istiklal Marşımız birçok yerde okunmaz hale getirilmiş, T: C: ifadesi kaldırılmış, Atatürk'e her yerde hakaret etmek meşru hale gelmiş, andımız kaldırılmış v.s. Milli harç çözülmüş ülke bölünmenin eşiğine gelmiştir.

Vatandaşın, içine düşürüldüğü geçim sıkıntısıyla boğuşmaktan ve yaratılan korku ve baskı ikliminin etkisi ile şimdilik sesi kesilmiştir.

Ancak MHP ve Türk milliyetçileri, tüm bu olayları yakından izlemektedir. Tahriklere kapılmadan, oynan oyuna gelmeden, yeri ve zamanı geldiğinde söylenmesi gereken sözü elbette ki söyleyecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın bu ülke sahipsiz değildir.

Artık bu işbirlikçi, onursuz döneme son vermenin vakti yaklaşmıştır. Türkiye kazanmalıdır. Türk Bayrağı ebediyen dalgalanacaktır. Türk Milleti hakkettiği onurlu yaşama düzeyine erişecektir. Bunun yolu da MHP iktidarından geçmektedir'

MHP Niğde il ve ilçe teşkilatlarında yaptığı yeni görevlendirmelerle birlik şuuru içinde yeni bir şevk ve azimle seçimlere hazırlandığını belirten Güngör: 'MHP Niğde teşkilatı olarak hedefimiz, gerek TBMM de ülkemize, gerekse yerelde ilimize, en iyi hizmeti verecek, en üst düzeyde temsil kabiliyetine sahip, nitelikli, çalışkan kadroları hazırlayarak seçimlerde hakkettiğimiz başarıyı yakalamaktır.

Bu iktidar döneminde maalesef Niğde'miz hak ettiği desteği ve hizmeti alamamıştır. Yeni istihdam alanları açılmamış, yeni yatırımlar yapılmamış, verilen sözler lafta kalmış, şehir yerinde saymıştır. Bu 12 yıllık süreç içerisinde Niğde'nin milli gelirden aldığı pay, artmadığı gibi, yüzde 12 oranında azalmıştır. Bu bakımdan, kalkınmak ve gelişmek için, oy vermek seçip göndermek tek başına yetmiyor. Nitelikli, vizyon sahibi ve Niğde'ye hizmet sevdasıyla yanan siyasetçilere ihtiyaç duyulmaktadır' şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi
    09 Mar MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Kadınlarımızı Güçlendiriyor Programı Gerçekleştirildi

    Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yıldırım'ın Gücü Kadınlarımız' programı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve diğer birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Programda, MHP'li kadınların güçlü ve millete bağlı olduğu vurgulandı.

  • AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak
    09 Mar AK Parti İl Başkanı: 31 Mart Seçimi Yeni Bir Başlangıç Olacak

    Denizli'de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '31 Mart seçimleri benim için bir final' konuşması üzerine açıklama yaptı. Başkan Güngör, 'Bu son değil yeni bir başlangıç olacaktır. Türkiye Yüzyılı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerel seçimlerle de başarılara imza atarak yoluna devam edecektir' dedi.

  • Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak
    09 Mar Konya'da 31 Mart seçimlerinde 6 binden fazla muhtar adayı yarışacak

    Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip şehri Konya'da bin 154 mahallede 6 binden fazla muhtar adayı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak. Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, muhtar adaylığına ilginin artmasının sebebinin Cumhurbaşkanı'nın muhtarlık kurumuna verdiği önem olduğunu belirtti.

  • Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı
    09 Mar Anadolu Üniversitesi'nde Uluslararası Maliye Kongresi Başladı

    Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü tarafından düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Maliye Kongresi' Anadolu Üniversitesi İİBF Prof. Dr. İhsan Erkul Konferans Salonunda başladı. Kongreye, akademisyenler, öğrenciler ve sektör temsilcileri katıldı. Kongre, maliye alanındaki güncel konuların tartışılacağı bir platform sağlamayı hedefliyor.

  • Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor
    09 Mar Yalova'da Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı İnşa Ediliyor

    Yalova'da üniversite yerleşkesinde inşa edilen Kentsel Arama Kurtarma Eğitim Alanı, afetler sonrası müdahaleye ilişkin tatbikatların yapılabileceği bir merkez olarak hizmete sunulacak. Yalova Üniversitesi, Yalova Valiliği ve AFAD işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında, deprem, su altı kurtarma, yangın, trafik gibi konularda uygulamalı eğitimler verilecek. Eğitim alanının tamamlanmasıyla birlikte ülkenin her yerinden insanlar burada eğitim alabilecek ve afet durumlarında daha etkin müdahale sağlanabilecek.

  • Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'
    09 Mar Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan: 'Milli Görüşçülük Modası Oluştu'

    Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, yerel seçimlerde diğer parti adaylarının 'milli görüşçü' olarak kendilerini ifade ettiklerini belirterek, milli görüşün temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu ve liderinin Necmettin Erbakan olduğunu söyledi.

  • Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor
    09 Mar Hazır Yemek Sektörü, Ramazan Ayında Büyüme Bekliyor

    Hazır yemek sektörü, yerel seçim çalışmalarının etkisiyle ramazan ayında büyüme tahmin ediyor. Siyasi partilerin iftar programları ve benzeri etkinlikler nedeniyle sektörde hareketlilik bekleniyor. Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bozdağ, ramazan ayında iftar saatlerinde artış olmasını beklediklerini belirtti. Ayrıca, sektörde üç farklı yemek servisi yapıldığını ve ramazan boyunca 80 milyar lira artış öngördüklerini söyledi. Bozdağ, tüketicilere de 'ramazan kondu' uyarısında bulunarak, belediyelerin denetim yapması ve endüstriyel yemek sektöründeki firmaları tercih etmeleri gerektiğini vurguladı.

  • Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır
    09 Mar Suriyeli Ustaya Göre Ut Yapımı Bir Sanattır

    Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü DEAŞ'tan arındırılan Bab ilçesinin tek ut yapım ustası ve sanatçısı olan Hassan Hamza, ut yapımının bir sanat olduğunu belirtti. Hamza, ut yapım ustasının aynı zamanda sanatçı olması gerektiğini söyledi.

  • Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi
    09 Mar Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi

    Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen 'Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası' sona erdi. Turnuvada final maçını Turtle Sports ile YG4 takımları oynadı. Turnuvayı birinci olarak tamamlayan Turtle Sports, YG4'ü 3-0 yenerek şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Yasin Güvenç'in babası Mustafa Güvenç verdi. Turnuvanın amacı toplumsal birlikteliği ve spor yapmayı teşvik etmekti.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı
    09 Mar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD Ziyaretini Tamamladı

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizmasının 7. toplantısı vesilesiyle gerçekleştirdiği 2 günlük ziyaretini tamamladı. Washington'dan ayrılan Bakan Fidan'ın Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

  • Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi
    09 Mar Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2019-2024 döneminin dün gerçekleştirilen son meclis toplantısı öncesinde görev süresi sona eren meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

  • Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta
    09 Mar Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala: Cumhur İttifakı dimdik ayakta

    Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Cumhur İttifakının milletten başka paydaşı olmadığını belirterek, diğer partilerin kendi içinde döküldüğünü söyledi. Ala, Gürsu Belediye Başkan Adayı Mustafa Işık'ın proje lansman toplantısına katıldı ve Işık'ı desteklediklerini ifade etti. Işık ise Gürsu'da gerçekleştirecekleri projeleri anlattı ve Gürsu'nun gençlerin belediyesi olduğunu vurguladı.


Advertisement