MHP'nin Adayı Çelik, Manavgat'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Adayı Çelik, Manavgat'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

MHP\'nin Adayı Çelik, Manavgat\'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Manavgat’ın Ilıca ve Taşağıl Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

04.03.2014 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Manavgat'ın Ilıca ve Taşağıl Mahallerinde vatandaşlarla buluştu.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, tüm ilçe belediye başkanlarıyla ortaklaşa yönetim modeli ile çalışacaklarını ve sorunları yerinde çözeceklerini söyledi. Manavgat'ın Ilıca ve Taşağıl Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, "Görüyoruz ki, Manavgat'la Antalya bir olmuş. Manavgat ve Antalya MHP iktidarını özlemiş, bekliyor. Manavgat hala 5 yıl önce yapılan hizmetlerle duruyor. Başkan adayımız Raşit Doğan Enhoş 'Yeni bir hayat, yeni bir Manavgat' sloganıyla hemşerilerimizle buluştu. İki başkan olarak ortak projelerimiz de var. Antalya'da rakiplerimizi MHP telaşı sardı. Atalarımız iş bilenin, kılıç kuşananın demiş. Biz haramı, helali biliyoruz. Biz, fakiri fukarayı biliyoruz. Biz hizmet nedir, nasıl yapılır biliyoruz. Projelerimiz ve kadrolarımızla hazırız" dedi.

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik'e, Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş, MHP Manavgat İlçe Başkanı Tevfik Yener, MHP Antalya İl Yönetimi, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Adayı Çelik, Manavgat'ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement