MHP'nin Eski Çağrı Heyeti Başkanı, FETÖ'den Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Eski Çağrı Heyeti Başkanı, FETÖ'den Gözaltına Alındı

MHP\'nin Eski Çağrı Heyeti Başkanı, FETÖ\'den Gözaltına Alındı

MHP'nin 'Kurultay Çağrı Heyeti' başkanlığını yapan Aksaray eski il Başkanı avukat Ayhan Erel, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

28.07.2016 15:15  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin 'Kurultay Çağrı Heyeti' başkanlığını yapan Aksaray eski il Başkanı avukat Ayhan Erel, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

ÇAĞRI HEYETİ BAŞKANI GÖZALTINDA

Ankara 12'nci Sulh Hukuk Mahkemesi, geçen nisan ayında MHP'nin kurultayının yapılabilmesi için 'Kurultay Çağrı Heyeti' oluşturdu. O dönem çağrı heyetinin başkanlığına atanan MHP Aksaray eski İl Başkanı Avukat Ayhan Erel ile yine daha önce il başkanlığı yapan avukat Davut Menki ve avukat Cihat Satılmış, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.


GÖREVDEN ALINMIŞTI

Ayhan Erel, geçen şubat ayında MHP MYK tarafından Aksaray il teşkilatı kapatılarak görevden alınmıştı.

MHP MİLAS İLÇE TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINDI

Meral Akşener'i desteklediklerini açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Teşkilatı, fesih edilerek görevden alındı.

Gelen faksın ardından gazetecilere mesaj göndererek açıklama yapan MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, "Bu kararın öncelikle vatanımıza, milletimize, partimize ve Milas'ımıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Tüm dava arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunar, haklarınızı helal ediniz. Benden yana helal olsun. Allaha emanet olun. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'nin Eski Çağrı Heyeti Başkanı, FETÖ'den Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement