MHP Öcalan'ı İmralı'dan Çıkaracak - Son Dakika
Güncel

MHP Öcalan'ı İmralı'dan Çıkaracak

MHP Öcalan\'ı İmralı\'dan Çıkaracak

MHP'nin hazırladığı seçim beyannamesine göre iktidara gelirse Öcalan'ı İmralı'dan çıkaracak ve normal bir cezaevine sevk edecek.

11.04.2015 23:08  Güncelleme: 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'nin hazırladığı seçim beyannamesinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Sözcü gazetesinden Kamil Elibol'un haberine göre MHP, Abdullah Öcalanİmralı'dan çıkarıp, F tipi cezaevine nakledecek.

"17-25 ARALIK FAİLLERİ HESAP VERECEK"

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin seçim beyannamesine son şeklini verdi. Beyannamede AKP 'li 4 eski bakanla ilgili 17-25 Aralık operasyonuna da değinilerek, ''Çaldıkları paralar son kuruşuna kadar tahsil edilecek, failler de yargı önünde hesap verecektir'' denildi.

"PKK EN KISA ZAMANDA BİTİRİLECEK"

Beyannamede "Terörle müzakere değil, mücadele edilecek. Yürütülecek kararlı bir mücadele ile PKK uluslararası uzantıları dahil olmak üzere en kısa zamanda kesin olarak bitirilecek'' denildi.

BEYANNAMEDE BÜYÜK MÜJDELER

Bahçeli'nin gelecek hafta kamuoyuna açıklayacağı beyannamede, 350 bin öğretmene "atama", 4/C'lilere "kadro", yaş haddine takılanlara ise "emeklilik" hakkı müjdesi veriliyor. Emekli esnaftan kesilen yüzde 15'lik Sosyal Güvenlik Primi de kaldırılacak.

AKARYAKIT VE ELEKTRİK FİYATLARINDA İNDİRİM

Beyannamede ''Akaryakıt ve elektrik fiyatları indirilecek. Araçlarını yenileyecek şoför esnafından bir kereye mahsus ÖTV ve KDV alınmayacak.Düşük faizli finansman desteği sağlanacak, mevcut faiz oranları aşağılara çekilecek''denildi. Şu vaadlere de yer verildi: Çiftçilerin mazot, gübre ve diğer ağır girdilerindeki maliyetler düşürülecek. Gübre ve mazota verilen destekler artırılacak.

DOĞUM YARDIMLARI ARTIRILACAK

-Doğurganlık hızını artırmak ve nüfusun yaşlanmasını önlemek için her çocuk için verilen doğum yardımları artırılacak.
-1,2 milyon insanımızın aldığı yaşlılık ve engelli aylığı iyileştirilecek.
-Muhtaç asker ailelerine yardım programı çerçevesinde 96 bin asker ailesinin yüzü güldürülecek, para yardımı yapılacak.
-Eşi vefat eden kadınlar ile sosyal yardım kartı alan 1.7 milyon vatandaş muhannete muhtaç edilmeyecek.
-Engellilere sosyal, siyasal ve ekonomik imkanlar bir lütuf olarak değil analarının ak sütü gibi sunulacak.

ALEVİLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ

Devlet desteğiyle "Türkiye Alevilik Araştırmaları Merkezi" kurulacak. Bu merkez genel bütçeden ayrılacak ödenekle desteklenecek ve idari bakımdan özerk olacak.-Alevi inanç önderlerinin akademik seviyede eğitilmesi için İlahiyat Fakültelerinde bir bölüm kurulacak. Alevi İslam inancını bünyesinde teşkil edecek şekilde Diyanet İşleri Başkanlığında yapısal ve radikal düzenlemelere gidilecek. Devlet Cemevlerine genel bütçeden ödenek tahsis edecek.

BEDELLİ ASKERLİK SÜRPRİZİ

Parası olanın bedelli askerlik imkanından yararlanacağı, olmayanın ise dışarıda tutulacağı adaletsiz bir uygulamaya izin verilmeyecek. Askerlik süresi ülkemizin savunma ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yeniden belirlenecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel MHP Öcalan'ı İmralı'dan Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (281)

  • METEHAN01: DEVLETE DEVLET GEREK DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEK LİDERLER TARTIŞILMAZ CCC 151 105 Yanıtla
  • atabay66: Hadi bakalım hayırlisi olsun.. 102 48 Yanıtla
  • MHP: apo yu kimin kurtardığı ve kimin idamın kaldırılması için imza attığını cümle alem biliyor. . . . Gül ve Abdullatif Şener 117 20 Yanıtla
  • fm: çok tuhaf yorumlar yapıyorlar çok komik, diyorlar ki mhp bile alevilere hak tanıyor yani mhp yi sanki alevi düşmanı bir parti gibi göstermeye çalışıyorlar.öyle birşey yok tam tersine alevileri en çok sahiplenebilecek parti mhp dir aslında çünki mhp iyi biliyor ki dünyadaki tüm türkler salt sünni müslüman değil.hristiyanıda var tengriciside var şamanizme inananıda var.kürtleri de ayırmıyor, sadece pkk yı istemiyor sebepte belli.milliyetçilik ırkçılık değildir.önyargılı olmayalım türkiye kazansın 127 0 Yanıtla
  • ugur: Sahtekar seni bunları 2003 yılından önce neden yapmadın peki o zaman kafan çalışmıyordu dimi yada para yoktu beleşçi tembel seni tabi devletin kasa dolu bas bas paraları leylaya yapacaksın sahtekar seni 12 113 Yanıtla
  • TALAT: MHP MİLLİ İTTİFAKI KABUL ETMEDİ. 8 HAZİRANDA PİŞMAN OLACAK. MİLLİ İTTİFAKIN OYU ŞUAN YÜZDE 11 24 99 Yanıtla
  • UGUR: Bu seçimde oylar Mhpye 92 29 Yanıtla
  • KONYALI: Tek Çare Mhpdir 103 17 Yanıtla
  • Baran: MHP boş beleş daha kendine umut verıyor 13 105 Yanıtla
  • elazığlı: milliyetçiyiz ölene kadar doğunun harputundan tüm milliyetçilere saygılar. . . 105 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement