MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı.

02.08.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı.

Bir restoranda düzenlenen toplantıya, MHP Trabzon Koray Aydın, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Ortahisar Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, eski milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Kadın Kolları Başkanı Nilgün Çelikhan katıldı.

Milletvekili Aydın, yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine değinerek, "Yapılacak seçimin Türkiye'ye neler getirip, neler götüreceğini iyi algılamanız lazım. Dünyada her şey çok hızlı oluyor. 3-5 yıl önce konuşulanlar bugün gerçekleşmiş olarak karşımıza çıkıyor. Mısır'da istenmeyen ülkeyiz, Suriye'de bataklığa saplandık, boğazımıza kadar battık. Irak'ta da esir alındık. AKP'ye oy veren arkadaşlarımıza sesleniyorum; gerçekleri görebilmeniz için daha ne olacak, ne zaman kendinize geleceksiniz" dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kendisine yapılan yardımları açıklamasına rağmen Başbakan Erdoğan'ın yapılan yardımları açıklamamakta direttiğini öne süren Aydın, şunları kaydetti:

"Devletin her türlü imkanını kullanıyorsun, zerre yüzün kızarmıyor. Başbakanın bindiği arabaların plakalarının hepsi sahte, bu nasıl bir iştir? Haram dinin temel unsuru haline geldi. Bunlar 'Müslümanız' dedikçe biz utanıyoruz. Sesinizi çıkarın, herkes silkinsin, kendine gelsin. Siyaset mücadele işidir. Bir tane diktatöre mi teslim edeceğiz ülkeyi? Benim memuruma, işçime karşı zulüm yapanlara hangi dilden anlıyorsa o dille konuşacağız. AKP'ye oy veren herkes eğer Türkiye'nin geleceğini düşünüyorsa oyunu geri alsın." - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Trabzon Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement