MHP ve CHP'li Siyasiler Şişli'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

MHP ve CHP'li Siyasiler Şişli'de Bir Araya Geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar’ın başkanlığını yaptığı Fatsalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, düzenlediği kahvaltı programında, MHP ve CHP’li siyasileri bir araya getirdi.

18.01.2015 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın eşi Özlem Hazinedar’ın başkanlığını yaptığı Fatsalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Şişli’de bir kahvaltı programı düzenlendi. Programa, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar’ın yanı sıra çok sayıda siyasi parti, dernek temsilcileri, Fatsalılar katıldı. Karayalçın ve Karataş’ın yan yana oturduğu ve samimi görüntüler oluşturduğu program, CHP ve MHP il başkanlarının göreve geldikten sonra bir araya geldikleri ilk program oldu.

STK’lar ve siyasileri bir araya getirdiklerini belirten Özlem Hazinedar, “Yaklaşan genel seçimler öncesinde sivil toplum kuruluşlarının amacına uygun olarak hem de dernekçiliğin amacını önemini itibarını da toplum nezdinde arttırabilmek amacıyla yaptığımız bir dizi etkinlik bu. Gerçekten her aya birbirinden zengin oldu bu anlamda. Gelen bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Her siyasi partiden buraya gelen misafirlerimiz karşılarında bir muhatap buluyorlar. Özellikle bu formata ehemmiyet gösteriyoruz ve dikkat ediyoruz. Burada sadece dernek üyelerimizi değil sivil toplum kuruluşları, muhtarlarımız ve siyasilerimizi buluşturuyoruz” dedi.

Toplantı’da konuşma yapan Murat Karayalçın, Karataş ve Hazinedar ise düzenlenen toplantıdan dolayı Fatsalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne ve Özlem Hazinedar’a teşekkür ettiklerini belirtti. 

MURAT DELİCE

İSTANBUL 

MHP ve CHP\'li Siyasiler Şişli\'de Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP ve CHP'li Siyasiler Şişli'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement