Michael Eneramo Sivasspor'a Döndü - Son Dakika
Güncel

Michael Eneramo Sivasspor'a Döndü

Michael Eneramo Sivasspor\'a Döndü

Michael Eneramo Sivasspor'a döndü Medicana Sivasspor'a geçen sezon devre arasında yeniden katılan ancak sakatlık nedeni ile oynayamayan golcü oyuncu Michael Eneramo, kulüple yeniden anlaştı.

14.07.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Michael Eneramo Sivasspor'a döndü

Medicana Sivasspor'a geçen sezon devre arasında yeniden katılan ancak sakatlık nedeni ile oynayamayan golcü oyuncu Michael Eneramo, kulüple yeniden anlaştı. Sağlık kontrolünden geçen Eneramo, Sivasspor'u çok seviyorum dedi.

Geçen sezon devre arasında İstanbul Başakşehir'den alınan, ancak yaşadığı sakatlık problemi nedeni ile forma giyemeyen Nijeryalı Michael Eneramo ile sezon başında yollarını ayıran Medicana Sivasspor, karar değiştirerek golcü oyuncu ile yeniden anlaştı. 1 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli futbolcu Sivas'a gelerek bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Medicana Sivas Hastanesi'nde kontrolleri yapılan futbolcuda her hangi bir soruna rastlanmadı.

'SİVASSPOR'U ÇOK SEVİYORUM'

Sağlık kontrolü sonrası açıklamalarda bulunan Michael Eneramo, Sivasspor'a yeniden geldiği için mutlu olduğunu belirterek, Sivasspor'a geldiğim için çok mutluyum ve ben Sivas'ı, Sivasspor'u çok seviyorum. İnşallah birkaç hafta içerisinde daha hazır duruma geleceğim. Sezon başlamadan tamamen hazır olmak için çalışacağım. Geçen sezondaki sıkıntıları unutup bu sezon iyi çalışmak istiyorum. Daha iyi olmak için çalışacağım. Daha iyi bir Sivasspor için çalışacağım ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Michael Eneramo Sivasspor'a Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement