Microsoft'tan Android, İos ve Wp Uyumlu Akıllı Saat - Son Dakika
Teknoloji

Microsoft'tan Android, İos ve Wp Uyumlu Akıllı Saat

Microsoft\'tan Android, İos ve Wp Uyumlu Akıllı Saat

İşletim sistemi ayrımı yapmayan, iyi bir pil ömrü sunan akıllı saat.

20.10.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Akıllı saat pazarının yeni oyuncularından bir tanesi de Microsoft olacak. Daha evvel gelen bilgilerde, Samsung, Apple ve Sony gibi firmaların yanında Microsoft'un da akıllı saatler üzerine çalışmalar yaptığından söz edilmişti. Henüz resmi bir duyuru yok, ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir rapor, önümüzdeki günlerde Microsoft'un ilk akıllı saatini satışa sunma hazırlığı içinde olduğunu gösteriyor. Tabii bu rapor gerçekten de doğruları yansıtıyorsa.


Şu an elde olan bilgilere göre Microsoft'un saatinin bataryası, diğer birçok akıllı saatin bataryasından daha iyi. Tek şarj ile 2 gün boyunca kullanım ömrü sunuyor. Bunun yanında dikkat çeken bir diğer tarafı ise, bu saatin Android, Windows Phone ve iOS işletim sistemli cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabilecek olması. Böylelikle tek seferde daha fazla kullanıcıya ulaşılmaya çalışılacak. Microsoft'un CEO'su Satya Nadella'nın hedefleri bu yönde.


Ve çıkış dönemi. Şu an akıllı saat tarafına baktığımızda, Apple'ın Apple Watch'ının merakla beklendiğini, ancak onun da 2015'in başlarında satışa çıkacağını görüyoruz. İşte Microsoft, şu an var olan boşluktan yararlanmak istiyor ve 2014'ün alışveriş döneminde, yani yılbaşına kadar olan dönemde ilk akıllı saatini satışa sunmayı düşünüyor.


Bu arada, belki de hatırlayanlarınız vardır. Daha önce Nokia'nın akıllı saat konsept videosu yayınlanmıştı. Yayınlanan video oldukça dikkat çekiciydi, ancak gerçeğe dönüşür mü, bunu da zaman gösterecek. Videoyu izlemek isterseniz tıklayın.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Microsoft'tan Android, İos ve Wp Uyumlu Akıllı Saat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement