Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu'ndan Şehit Ailesine Taziye - Son Dakika
Yerel

Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu'ndan Şehit Ailesine Taziye

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın ailesine başsağlığı diledi.

11.08.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit düşen 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan'ın ailesine başsağlığı diledi.

Nasıroğlu, AK Parti Midya İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile Midyat ilçesinde PKK'lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olan Abdullah Ümit Sercan (28) için Alanya ilçesi Kerim Kaptanlar Sokak'taki Salur Apartmanı önünde kurulan taziye çadırına geldi.

Burada baba Durmuş Ali Sercan'a  başsağlığı dileğinde bulunan Nasıroğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Midyat'taki çalışma arkadaşlarıyla Alanya'ya taziye için geldiklerini söyledi. Tüm asker ve  polislerin canları, çocukları olduğunu dile getiren Nasıroğlu, "Sağolsun kaymakamımız da bize eşlik etti. Taziye evinden tüm Antalya halkına bir olduğumuz mesajı vermek istedik. Sonuçta bir farkımız yok. Anadolu kültürüne sahip insanlarız ve hepimiz elimizden geldiği kadar bu vatana bu bayrağa sahip çıkmaya çalışan yöneticileriz, insanlarız" dedi.

Olayı yapanların tek amaçlarının olduğunu kaydeden Nasıroğlu, "Midyat'taki huzuru bozmak istiyorlar. Şehit polis arkadaşımıza, annesine, babasına, eşine Allah'tan rahmet diliyoruz ve bütün Antalya'ya aynı acıyı paylaştığımızı ifade ediyoruz. Acıyı paylaşmaya geldik" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ise Midyat'ta yaşanan olayın tüm ülkeyi üzdüğünü ifade etti. Kaybettikleri polis arkadaşının acısını yaşadıklarını dile getiren Güneştan, şöyle konuştu:

"Buraya hem Antalya halkının hem de ailesinin acısını paylaşmaya geldik. Bir şey söyleyemiyoruz. Bu durumlarda konuşmak mümkün değil. Antalya'nın acısı bizim acımız. Bu acıyı içimizde yaşıyoruz. Güzel kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ailesine sabır diliyoruz. İnşallah en yakın sürede bu olaylar, terör durur, ülke refaha kavuşur.  13-14 yıldır olduğu gibi huzurlu bir ortam olur."

Kaymakam Tanrıseven de taziye için gelen Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanına ve Doğu ve Güneydoğu Derneği Başkanı Seyithan Aladağ'a teşekkür ederek, "Midyat'tan buraya kadar şehidimize başsağlığı için geldiler. Bizler de devlet olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Şehit polis memurunun eşinin tayini, talebini aldık ve ilettik. Sayın valimiz de takip ediyor. Tekrar şehit polisimize Allah'tan rahmet ve marifet kederli ailesine yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat Belediye Başkanı Nasıroğlu'ndan Şehit Ailesine Taziye - Son Dakika

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement