Midyat'ta Kaybolan Kız Çocuğu - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Kaybolan Kız Çocuğu

Midyat'ta 17 gündür kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'u arama çalışmaları sürüyor.

29.06.2015 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat'ta 17 gündür kayıp olan 5 yaşındaki Ecrin Tunç'u arama çalışmaları sürüyor.

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, 14 Haziran'da Harmanlı Mahallesinde anne ve babası ile dedesini ziyaret eden Tunç'un, annesinin evde temizlik yaptığı sırada mahalledeki bakkala gitmek üzere evden ayrıldığı anımsatıldı.

Evden ayrıldığında üzerinde pembe renkli tişört ve pantolon, başında mavi renkli yuvarlak şapka ve ayaklarında kırmızı renkli papatya desenli terlikler bulunduğu belirtilen açıklamada, hava ve karadan yapılan aramalara rağmen henüz bir ize rastlanmadığı kaydedildi.

Kayıp Ecrin'in fotoğrafının temin edilerek iletişim bilgilerini de içeren kayıp ilanı bastırıldığı ve ilçede herkesin görebileceği yerlere asıldığı ifade edilen açıklamada, internet üzerinden kayıp ilanı sosyal paylaşım ağları vasıtasıyla da paylaşıldığı anlatıldı.

Ecrin'in araçla kaçırılması ihtimaline ilişkin de çalışma başlatıldığı bildirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ecrin Tunç'un kayıp olduğu dakikalarda Çamyurt istikametinden gelip Ziyaret yönüne devam eden gri veya sarı renklerde bir otomobilin görüldüğü tespit edilmiştir. Çocuğun araçla kaçırılma ihtimaline karşı aracın tespiti için MOBESE, güvenlik ve PTS kamera kayıtları savcılığının yazılı talimatıyla temin edilerek incelenmeye alınmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Kaybolan Kız Çocuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement