Midyat'ta Markalaşma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Midyat'ta Markalaşma Toplantısı

Midyat\'ta Markalaşma Toplantısı

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl: "Midyat’ta bir tasarım üssü kurmayı planlıyoruz"

29.09.2014 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat'ın marka değeri kazanması tasarım üssü kurmayı planladıklarını söyledi.

Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Midyat'taki bir otelde düzenlenen markalaşma konulu toplantıda yaptığı konuşmada, markalaşma konusunda yapılacak çalışmalara valilik olarak gereken desteği sunacaklarını söyledi.

Kaymakam Oğuzhan Bingöl ise, Midyat'ın hak ettiği değeri kazandırması için bir araya geldiklerini ifade ederek, ilçenin henüz istenilen düzeye gelmediğini bildirdi.

Midyat'ın önemli değerlere sahip olduğunu vurgulayan Bingöl, "Bu konuda katkım olacaksa burada işçilik etmeye hazırım. Biz Midyat'tı bir değer olarak görüyoruz. Midyat'ta bir tasarım üssü kurmayı planlıyoruz" dedi.

Eski Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu da markalaşmanın büyük emek isteyen bir iş olduğuna vurgu yaparak, "Midyat evvela fiziki yapısı, yeni bir tasarım anlayışı ile tanışmalı. Midyat'ın marka değeri kazanması Mardin'i ekonomik ve sosyal bakımından değiştirir" diye konuştu.?

Tasarım Vakfı kurucusu Mimar Faruk Malhan, ise Midyat'ta turizmin öncelikli olduğunun dile getirerek, ilçenin markalaşması için büyük çalışma yapacaklarını söyledi. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Midyat'ta Markalaşma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement