Midyat'ta Şüpheli Bebek Ölümü - Son Dakika
Güncel

Midyat'ta Şüpheli Bebek Ölümü

Midyat\'ta Şüpheli Bebek Ölümü

Midyat'ta bir bebeğin şüpheli defninin yapıldığı gerekçesiyle savcılığın talimatıyla mezarı açıldı bebek, otopsi için Diyarbakır gönderildi.

01.04.2014 18:34  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Midyat'ta bir bebeğin şüpheli defninin yapıldığı gerekçesiyle savcılığın talimatıyla mezarı açıldı. Mezardan çıkarılan bebek otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Midyat Cumhuriyet Savcılığınca 3,5 ay önce dünyaya gelen ve Ulucami Mahallesi Asri Mezarlığı'nda defnedildiği belirtilen bebek A.'nın ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için mezarın açılması talimatı verildi.

Baba Ö.A'nın bebeği defnettikleri mezarı göstermesi üzerine sağlık ekipleri ve polis gözetiminde zabıta ekiplerince mezar açıldı.

Mezardan çıkarılan bebek A. kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Baba Ö.A, AA muhabirine, 3,5 ay önce hastanede bir erkek çocuklarının dünyaya geldiğini ancak eve getirdikleri gün bebeklerinin öldüğünü ileri sürdü.

Bebeği dini vecibelerle defnettiklerini ifade eden Ö.A, "Daha sonra sağlık ekipleri bizi arayarak bebeğimizi sordular. Biz de aynı gün vefat ettiğini ve toprağa verdiğimizi söyledik. Savcılık mezarı göstermemizi belirterek mezarın açılmasını istedi. Biz durumun böyle sonuçlanacağını bilmiyorduk. Acımız zaten çok büyük. Yaptığımızın suç olduğunu bilmiyorduk" diye konuştu. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Midyat'ta Şüpheli Bebek Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement