Midyat'taki Terör Saldırısı - Yaralılardan S. A.'nın Sağlık Durumu - Son Dakika
Güncel

Midyat'taki Terör Saldırısı - Yaralılardan S. A.'nın Sağlık Durumu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Kızıltepe Devlet Hastanesinden detaylar -Doktorun S.A'yı muayene etmesi -S.A konuşması - -Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Aytaç Türköz konuşması Midyat'taki terör saldırısı Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü mensuplarınca Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan S.A'nın Kızıltepe Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor S.A: "Oruçluydum, saldırıdan sonra da orucumu bozmadım. İftara kadar kaldım" Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü mensuplarınca Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan S.A'nın Kızıltepe Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

09.06.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

- Kızıltepe Devlet Hastanesinden detaylar

-Doktorun S.A'yı muayene etmesi

-S.A konuşması -

-Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Aytaç Türköz konuşması Midyat'taki terör saldırısı

Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü mensuplarınca Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan S.A'nın Kızıltepe Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor

S.A: "Oruçluydum, saldırıdan sonra da orucumu bozmadım. İftara kadar kaldım"

Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü mensuplarınca Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan S.A'nın Kızıltepe Devlet Hastanesindeki tedavisi sürüyor.

Nusaybinli olan ancak Midyat'ta ikamet eden S.A, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pasaport başvurusu için emniyette gittiğini, kapıda iken saldırının yapıldığını belirterek, "Saldırının olduğu yere çok yakındım. Oruçluydum, saldırıdan sonra da orucumu bozmadım. İftara kadar kaldım. Ameliyat geçirdim şu an durumum çok şükür iyi." diye konuştu.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Aytaç Türköz ise hastanın vücudunda patlamaya bağlı çok sayıda şarapnel parçası olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bizi ilgilendiren en önemli kısmı da belinde, sırt kısmında yaklaşık 7 santimetre uzunluğunda olan bir şarapnel parçası vardı. Gerekli cerrahi hazırlıkları yaptım, görmesi gereken yerlere gösterdik. Bugün de cerrahi şartları uygun olur olmaz hemen cerrahi yapıldı. Sıkıntısız bir şekilde komplikasyon gelişmeden o şarapneli sırtından çıkardık. Şu an için genel durumu gayet iyi."

Midyat\'taki Terör Saldırısı - Yaralılardan S. A.\'nın Sağlık Durumu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Midyat'taki Terör Saldırısı - Yaralılardan S. A.'nın Sağlık Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement