Migros Okul Alışverişleri İçin Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Güncel

Migros Okul Alışverişleri İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Migros Okul Alışverişleri İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Migros Ticaret AŞ, 2014 2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesinde öğrencilerin her türlü okul ihtiyacını karşılayacak tüm kırtasiye ürünleri için hazırlıklarını tamamladı.

04.09.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Migros Ticaret AŞ, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesinde öğrencilerin her türlü okul ihtiyacını karşılayacak tüm kırtasiye ürünleri için hazırlıklarını tamamladı.

Migros Grubu açıklamasına göre grup, okul ve kırtasiye ürünlerini bu yıl da sağlıklı, kaliteli ve ekonomik fiyatlarla satışa sunuyor. Çocukların yıl boyu kullanacağı kırtasiye ürünlerinde, üretimden tüketime kadar uzanan süreçlerdeki kalite ve ürün güvenliği sisteminin gereklerini yerine getiren grup, velilerin ekonomik ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlıyor.

Migros Grubu mağazalarında okul ve beslenme çantalarından kalemlere, defterlerden boyama araç ve gereçlerine kadar bir öğrenim döneminde öğrencilerin ihtiyaç duyacağı lisanslı ve markalı pek çok seçkin ürün okul-kırtasiye reyonlarında öğrencileri bekliyor.

Çizgi film kahramanları Süngerbob, Spiderman, Hello Kitty, Cars, Barbie, Planes, Winx ve Monster High'ın tasarım çantaları ve küçük taraftarlar için özel tasarlanan FB, GS ve BJK lisanslı okul çantaları da raflarda yerini alıyor.

Birinci kalite kağıttan üretilmiş, özel kapak desenli kiloluk defterler öğrencilerle buluşuyor, çantadan çizim setine, pastel boyadan makasa kadar bir öğrenci için gerekli tüm temel ürünleri içeren 17 çeşit 79 parçadan oluşan okul seti 17,99 liradan satılıyor.

Sadece Migros'a özel üretilen 12'li suyu boya, keçeli kalem, pastel boya, kalem ve yapıştırıcı içeren boyama yapıştırma seti 17,99 liradan, Dunlop marka dayanıklı okul çantaları ise 39,99 liradan satılıyor. Ayrıca 8'li kurşun kalem, 6'lı kırmızı kalem ve 5'li tükenmez kalem çoklu adetleri ile öğrencilerin tüm yıllık ihtiyacını karşılayacağı gibi 1 liranın altındaki fiyatları ile de öğrenci ve velilerin tercih sebebi olacak.

"Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları" çalışmaları bir yıl öncesinden başlıyor

Migros Grubu, çalışmalarına bir yıl öncesinden başladığı okul döneminde, satışa sunduğu tüm kırtasiye ürünlerini, "Migros Kırtasiye Ürünleri Kalite Standartları" çerçevesinde Kalite Yönetim Departmanı Ürün Güvenliği Birimi'nin kontrolünden geçiriyor. Bununla birlikte uluslararası standartlar çerçevesinde pek çok test aşamasından geçen kırtasiye ürünlerinde, özellikle insan sağlığı üzerinde olumsuz etki yaratma riski taşıyan Fitalat, Kadmiyum, Nikel, Azo Boyar ve Ağır Metal gibi maddelerin testleri gerçekleştiriliyor.

Etiketlerin yasal gerekliliklere uygunluğu kontrol edilerek risk değerlendirmeleri yapılıyor. Tedarikçi firmalardan ürünlere ait analiz raporları alınıyor.

Tüm bu incelemelerin sonucunda sadece analiz sonucu uygun olan ürünleri onaylayarak satışa sunan Migros Grubu, çocukların yaşam kalitesini artıracak ürünleri raflarına taşıyor.

Migros, 28 Ağustos – 24 Eylül tarihlerinde 5M Migros ve Tansaş'larda Money Club Kart'la alınan, 7" Rockpad FC609/Novapad MT404 Tablet Bilgisayar, 40 Money hediye kazandırıyor, bu sayede 89 liraya satın alınabiliyor.

Tek seferde 30 lira ve üzeri okul alışveriş yapan Money Bonus sahibi veliler, yüzde 30 Money hediye kazanarak daha da karlı alışveriş yapma fırsatı da yakalıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros Okul Alışverişleri İçin Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement