Migros'tan Dünya Çölyak Gününe Özel Glutensiz Tur Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Migros'tan Dünya Çölyak Gününe Özel Glutensiz Tur Etkinlikleri

Migros Grubu, Sağlık Bakanlığı ve Çölyak derneklerinin katkısıyla, Türkiye'de çölyak ve gluten duyarlılığına dikkat çekmek için özel bir etkinlik düzenliyor.

08.05.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Migros Grubu, Sağlık Bakanlığı ve Çölyak derneklerinin katkısıyla, Türkiye'de çölyak ve gluten duyarlılığına dikkat çekmek için özel bir etkinlik düzenliyor.

Migros açıklamasına göre, Ankara'dan 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü'nde bisiklet turuna başlayacak olan aktivist Hakan Pekzorlu; bu rahatsızlığa dikkat çekmek için toplamda bin 750 kilometre boyunca bisiklet sürerek 9 şehri ziyaret edecek.

Maraton boyunca 10 mayısta Ankara Zirvekent Migros, Ankara 5M Migros, 13 mayısta Eskişehir Vişnelik Migros, 19 mayısta Antalya 5M migros, 20 mayısta Antalya Lara Migros, 24 mayısta Denizli Forum Migros, 28 mayısta İzmir Mavişehir Migros, 29 mayısta İzmir Balçova 5M Migros, 31 mayısta Balıkesir Yaylada Migros, 4 haziranda Bursa Nilüfer Migros, 10 haziranda İzmit Outlet Migros, 14 haziranda İstanbul Ataşehir Migros ve Caddebostan Migros, 15 haziranda ise Beylikdüzü 5M Migros ve Merter Migros Mağazalarında 1'er saatlik mola verecek olan Pekzorlu, çölyak dernekleriyle birlikte çölyak ve gluten duyarlılığı hakkında bilgilendirmeler yapacak.

Ayrıca, Migros mağazalarında 30 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında Glutensiz tüm ürünlerde yüzde 30 indirim uygulanacak. Etkinliklerin gerçekleşeceği şehir merkezlerinde, bisiklet derneklerinin de desteğiyle temsili bisiklet turları düzenlenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros'tan Dünya Çölyak Gününe Özel Glutensiz Tur Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement