Migros'tan Kurban Bayramı Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Migros'tan Kurban Bayramı Kampanyası

Migros Kurban Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında, müşterilerine 3 ayrı seçenek ve 9 taksit imkanıyla kurbanlık alma fırsatı sunuyor.

16.08.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Migros Kurban Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında, müşterilerine 3 ayrı seçenek ve 9 taksit imkanıyla kurbanlık alma fırsatı sunuyor.

Migros açıklamasına göre, veteriner hekimler tarafından ülkenin dört bir yanındaki yetiştiricilerden seçilen kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle noter huzurunda İslami koşullara uygun olarak kesiliyor.

Kurbanlıklar, müşterilerin tercihine göre 3 ayrı şekilde hazırlanıyor. Buna göre kesimin ardından kurbanlık koçlar, koli ağırlığı minimum 12 veya 16 kilogram olacak şekilde, istenilen sayıda kemikli olarak bölünerek ve paketlenmiş halde teslim ediliyor.

Diğer bir alternatif olan kurbanlık dana ise her bir hisse kemiksiz yapılmış, minimum 18 kilogramlık kıyma, kuşbaşı veya parça et olarak 7 eşit hisse şeklinde müşteriye verilmekte.

Veteriner hekimler tarafından canlı muayenesi yapılan ve resmi kurum sağlık raporları alınan kurbanlıkların kesimlerinin hemen ardından, vekalet verilen kişiye mesajla bilgisi veriliyor. Kesilen kurbanlar hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde, teslimata kadar soğuk zincir şartlarında muhafaza ediliyor.

İstenilen adrese teslim ayrıcalığı

Migros kurbanlık teslimlerinde de üç ayrı seçenek sunuyor. Müşteriler dilerlerse adlarına hazırlanmış kurban paketlerini listeden seçtikleri Migros mağazalarından alabildikleri gibi adrese teslim imkanında da yararlanabiliyor.

Migros'ta koli ağırlığı minimum 12 kilogram olan kurbanlık koçun fiyatı 775 lira, minimum 16-18 kilogram olan kurbanlık koçun fiyatı 875 lira, dana hissenin fiyatı ise 995 liradan satışa sunuluyor.

Öte yandan Money Bonus üzerinden yapılan kurban alımlarında anında 75 lira indirim uygulanırken, Money Bonus, Garanti Bonus, Miles&Smiles, American Express, Maximum (İş Bankası ve Ziraat Bankası), World (Yapı Kredi, Albaraka, TEB, Vakıfbank) ve Paraf kartlarına 9 taksit imkanı sağlanıyor.

Kurban siparişleri Migros mağazalarından, "444 10 44" numaralı Müşteri Hizmetleri Hattından veya "www.sanalmarket.com.tr" adresinden verilebiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Migros'tan Kurban Bayramı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement