Milas-Bodrum Havalimanı İşletme Hakkı Devri İhalesi 21 Mart'ta - Son Dakika
Ekonomi

Milas-Bodrum Havalimanı İşletme Hakkı Devri İhalesi 21 Mart'ta

Milas-Bodrum Havalimanı İşletme Hakkı Devri İhalesi 21 Mart\'ta

Milas Bodrum Havalimanı'nın dış ve iç hatlar terminalleri ile bunları tamamlayan unsurların işletme hakkının devrini kapsayan ihale 21 Mart'ta yapılacak.

15.01.2014 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas-Bodrum Havalimanı dış ve iç hatlar terminalleri ile bunları tamamlayan unsurların işletme hakkının devrini kapsayan ihale 21 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, gerekli şartları karşılayan istekliler, 10 milyon avro geçici teminat tutarı yatıracak. İhale, DHMİ Genel Müdürlüğünde kapalı zarf teklif alma suretiyle açık arttırma usulüyle yapılacak.

Teklifler, ihale günü saat 09.30'a kadar istekli veya vekili tarafından DHMİ'nin Satın Alma ve İkmal Dairesi Başkanlığı Dış Satın Alma Şubesine teslim edilecek.

İşletme hakkının devrine ilişkin şartname ve ekleri, 20 Ocak itibariyle satışa sunulacak. İhaleye ilişkin dosya DHMİ Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı KÖİ Projeleri Şube Müdürlüğünde ücretsiz olarak görebilecek. İstekliler, ihale dosyasını 50 bin lira karşılığında alacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Milas-Bodrum Havalimanı İşletme Hakkı Devri İhalesi 21 Mart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement