Milas Şakacı Damat Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Milas Şakacı Damat Dünya Evine Girdi

Milas Şakacı Damat Dünya Evine Girdi

Şakacı damat dünya evine girdi Muğla'nın Milas İlçesi'nde nikah masasında 'hayır' cevabı vermesi ile gündeme gelen damat İsmail Üstün, Dilek Berberler ile gecikmeli kıyılan nikahlarının ardından düğün yaparak dünya evine girdi.

15.11.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şakacı damat dünya evine girdi

Muğla'nın Milas İlçesi'nde nikah masasında 'hayır' cevabı vermesi ile gündeme gelen damat İsmail Üstün, Dilek Berberler ile gecikmeli kıyılan nikahlarının ardından düğün yaparak dünya evine girdi.

Milas'ta yaşayan 26 yaşındaki Dilek Berberler ve bir otelde havuz bakımında çalışan 29 yaşındaki İsmail Üstün, bir ay önce görücü usulü tanışıp evlenmeye karar verdi. Genç çift, geçen 5 Kasım'da Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu'na nikah masasına oturdu. Milas Belediyesi'nde görevli nikah memuru Süleyman Esenkaya, usul gereği gelin adayına "Hiçbir baskı altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz" diye sordu. Gelinin "Evet" cevabının ardından nikah memuru aynı soruyu, damat İsmail Üstün'e yöneltti. Nikah memuru, damadın gülümseyerek "Hayır" demesi üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Damadın bu cevabı üzerine nikah memuru, masadaki evraklarını toplayıp salondan ayrıldı. Damat Üstün, şaka yaptığını söylese de nikah memuru Esenkaya'yı ikna edemedi. Gelin Berberler de "Aferin, çok güzel oldu" diyerek damada tepki gösterdi. Şaka yapmak istediğini belirtip özür dileyen damat Üstün'ün ve yakınlarının görüşmeleri üzerine bir süre sonra nikah memuru geri gelip çiftin nikahını kıydı. Nikah masasında yaşadıkları ile gündeme gelen çift, basında çok sayıda habere konu oldu. İsmail Üstün 'Şakacı damat' olarak tanındı.

DANS EDİP ŞARKI SÖYLEDİLER

İsmail Üstün ve eşi Dilek Üstün, Milas'in İkizköy Mahallesi'nde açık alanda dün (cumartesi) düzenlenen düğünde kına yakıp eğlendi. Yakınları ve arkadaşlarının katıldığı törende çift, farklı oyun havalarında oynayıp birbirlerine şarkılar söyledi. Gelin arabasının arka camında çiftin adlarının baş harflerinin yanı sıra 'Şakacı damat' yazıldı.

Yaptığı şakadan dolayı tanındığını söyleyen İsmail Üstün, "Düğünümüze de 'şakacının düğünü' diyorlar. Bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyoruz" dedi. Nikahta bir tatsızlık yaşadıklarını, ancak şimdi çok mutlu olduklarını belirten Dilek Üstün ise "Yolda giderken görenler 'Aaa şakacı damat geliyor' diyorlar" dedi.

Gece yarısına kadar devam eden düğünde Üstün çifti ve davetliler müzik eşliğinde oynayıp eğlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milas Şakacı Damat Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement