Milas'ta Altyapı Mağduriyeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Altyapı Mağduriyeti Devam Ediyor

Milas\'ta Altyapı Mağduriyeti Devam Ediyor

Milas’ta Nazmi Akdeniz Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında su şebekesi zarar gördü.

19.08.2014 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas'ta Nazmi Akdeniz Caddesi'nde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında su şebekesi zarar gördü.

Her gün altyapıyla ilgili yeni bir soruna uyanan Milas halkı, 'Yüzyılın Projesi' olarak gösterilen çalışmaların yüzyılın mağduriyetine dönüştüğü belirterek, çalışmaların daha dikkatli sürdürülmesini istedi.

Milas'ta farklı noktalarda sürdürülen altyapı kanalizasyon çalışmaları, ilçedeki su ve telefon şebekesi ağlarına zarar veriyor. İş makinesiyle belirli bir derinliğe inilerek gerçekleştirilen çalışmalar sırasında kopan su boruları ve telefon kabloları, gündelik yaşamları olumsuz etkilenen ilçe sakinlerini oldukça huzursuz ediyor. Yaşanan sıkıntıları dile getirirken farklı bir kıyaslamaya giden vatandaşlar; projeyi 'Yüzyılın Projesi' olarak nitelendiren yetkililere cevap olarak, "Yüzyılın mağduriyetini yaşıyoruz" şeklinde konuşarak çalışmaların mağduriyet derecesine vurgu yapıyor.

6 DAİRE YAZ GÜNÜ SUSUZ KALDI

Burgaz Mahallesi Nazmi Akdeniz Caddesi'nde iş makinesiyle devam eden altyapı kanalizasyon çalışmalarında bir apartmana su sağlayan boru koptu. Borunun kopmasıyla birlikte Mehmet Halit Durnagül isimli vatandaşa ait 6 haneli apartmanın su şebekesinde kesinti yaşandı. Altyapı firması çalışanları kopan su borusunu tamir etmek için çalışma başlattı. Pazara gittiği sırada su borusunun koptuğunu belirten Durnagül; "Çalışmaların başında olsaydım çalışanları uyarırdım su borusu kopmazdı. Yaz günü susuz kalmak çok kötü, zararın en kısa zamanda giderilmesini ve daha dikkatli olunmasını istiyorum" dedi.

Yaz günü susuz kalma sorunuyla karşı karşıya olan mahalleli ise ilerleyen çalışmaların daha fazla mağduriyete sebebiyet vermemesi için yetkili firmaları uyararak; "Yüzyılın projesi yüzyılın mağduriyetine dönüşmesin" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Altyapı Mağduriyeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement