Milas'ta Evden Hırsızlığa 1 Tutuklama - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Evden Hırsızlığa 1 Tutuklama

Milas\'ta Evden Hırsızlığa 1 Tutuklama

Muğla Milas’ta bir evden hırsızlık yapıldığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 kişiden 1’i, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16.09.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Milas'ta bir evden hırsızlık yapıldığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen 5 kişiden 1'i, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Milas'ın Kemikler Mahallesi Gizlibahçe Sitesi'ndeki bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheli, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Güllük Karakol ekipleri tarafından adliyeye sevk edilmişti. Zanlılardan 2 hafta önce Aydın'ın Söke İlçesinden şartlı tahliye olan A.İ. çıkarıldığı mahkemece "evden hırsızlık" suçlamasıyla tutuklanırken, diğer 4 zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbest bırakıldı.

Meydana gelen olayda; bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, evin etrafında arama gerçekleştirmişti. Olayın aydınlatılmasına yönelik yapılan araştırmalar sonucunda; A.A. isimli kişinin şüpheli hareketler sergilemesi üzerine ekipler, A.A.'nın evinde yaptığı incelemede 5 kişinin kaldığını belirlemişti. A.A.'nın verdiği ifadede kendi haricinde 3 kişinin kaldığını ifade etmesi ve 4.'üncü kişinin de aynı yerde kaldığının tespit edilmesi üzerine; A.A, A.i., E.D., A.B., S.S.K. isimli şüpheliler ifadesi alınmak üzere gözaltına alınmıştı. Evde yapılan aramalar sonucunda, evde bulunan çamaşır makinesinin içerisinde Kuşadası'ndan çalınan 1 adet cep telefonu ve 1 adet silah ele geçirilmişti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Evden Hırsızlığa 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement