Milas'ta İhtiyaç Sahibi 1200 Aileye Yardım Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Milas'ta İhtiyaç Sahibi 1200 Aileye Yardım Yapıldı

Milas\'ta İhtiyaç Sahibi 1200 Aileye Yardım Yapıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede ekonomik sıkıntı içinde olan bin 200 aileye, kişi başına 250 TL olmak üzere nakdi yardım yapmaya başladı.

15.06.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Milas ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede ekonomik sıkıntı içinde olan bin 200 aileye, kişi başına 250 TL olmak üzere nakdi yardım yapmaya başladı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Milas Kaymakamı ve Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Fuat Gürel; "Yapılan yardımlar; kişilerin vakıf tarafından daha önceden açılan bankamatik kartlarına yatırılacaktır. Yardımı olup da kart verilmeyen vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından talimat belgesini almak suretiyle bankaya gidip yardımını alabileceklerdir. Yardım alacak vatandaşlarımızın listesi mahalle muhtarlıklarına iletilmiş olup, bilgisi muhtarlıklarımız tarafından verilecektir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyor, kardeşlik duyguları içinde, kırgınlıkların ortadan kalktığı bir ay diliyorum" dedi.

Milas Kaymakamlığı ayrıca, ilçede yaklaşık üç aydan beri, bizzat Milas Kaymakamı Fuat Gürel'in koordinasyonunda olan "Uzat Elini" projesi kapsamında, Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri, Toplum Sağlığı Merkezi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı yöneticileri tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda paketlerinin teslim edilmesi çalışmalarını da sürdürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta İhtiyaç Sahibi 1200 Aileye Yardım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement