Milas'ta Veli Ziyaretleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Veli Ziyaretleri Başladı

Milas\'ta Veli Ziyaretleri Başladı

Milas Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu’nda uygulanan “Velilerimizi Ziyaret Ediyorum Öğrencilerimi Kazanıyorum” isimli proje ile eğitimciler velilerle tanışıyor.

21.02.2017 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu'nda uygulanan "Velilerimizi Ziyaret Ediyorum Öğrencilerimi Kazanıyorum" isimli proje ile eğitimciler velilerle tanışıyor. Proje kapsamında öğrencilerin okul başarısını ve uyumunu artırmak hedefleniyor.

Milas Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu'nda görevli öğretmen Sedat Değer'in hazırladığı "Velilerimizi Ziyaret Ediyorum Öğrencilerimi Kazanıyorum" isimli proje, ilk ziyaretle birlikte uygulanmaya başlandı. Öğrencilerin okul başarılarını ve uyumlarını veli ziyaretleriyle artırmayı amaçlayan proje kapsamında; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Koru Yüksel Çağlar Ortaokulu Müdürü Yasemin Erdoğan, 8. sınıf öğrencilerinden Osman Furkan Küçük'ün evine ziyarette bulundu.

Yıl boyunca süreceği kaydedilen ziyarette konuşan Kaymakam Arslan, eğitimin sadece okulla sınırlı olmadığını projenin de bu noktada önem taşıdığını söyledi.

Öğrencilerin okulda başarılı olabilmeleri için aileye de büyük görevler düştüğünü kaydeden Müdür Bal, "Aile, öğrenci, eğitimci eğitimin üç sacayağını oluşturuyor. Başarı için bu ayakların birlikte hareket etmesi gerekir. Bu anlamda başarı sağlanabilmesi için proje kapsamında yıl boyunca öğrenci velileri ziyaret edilecek." diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milas'ta Veli Ziyaretleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement