Millet Mehmetçik'e, Mehmetçik Milletine Emanet" - Son Dakika
Yerel

Millet Mehmetçik'e, Mehmetçik Milletine Emanet"

Millet Mehmetçik\'e, Mehmetçik Milletine Emanet"

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi, KAYSERİ meydanında tek yürek tek ses olarak protesto edildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, demokrasi nöbetleri ile milletin adeta tek vücut olarak Mehmetçik ile vatan savunması yaptığını söyledi.

26.07.2016 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, KAYSERİ meydanında tek yürek tek ses olarak protesto edildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, demokrasi nöbetleri ile milletin adeta tek vücut olarak Mehmetçik ile vatan savunması yaptığını söyledi.

Türkiye Devlet sınırları Mehmetçiğe emanet, Mehmetçiğin de millete emanet olduğunu bu demokrasi nöbetleri ile adeta perçinleştiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, meydanlar da her yaştan, her meslekten, her siyasi görüşten, her şehirden, her mahalleden kısacası herkesin yani milletin kendisinin yer aldığını kaydetti.

Gündüzleri Melikgazi de hizmet nöbetinde, akşamları Kayseri meydanında demokrasi nöbetinde halkı ile beraber olan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz'da vatandaşların destan yazdığını, 15 Temmuzdan itibaren de tarih yazdığını kaydetti.

Darbeye karşı duranların yeni ufuklar açtığını aktaran Memduh Büyükkılıç, "Türkiye üzerinde oyun oynamak isteyenlere, fırsat vermediniz. Siyasi düşünceleri bir tarafa bırakarak, 'Konu vatan ise önümüzde hiçbir engel duramaz' dediniz. Gündüz işlerinde, akşamları ise meydanlarda beraber oluyorsunuz. O sevgi dolu yüreklerinizle tankların silahlarına siper oldunuz. Hepinizi kutluyorum. Çanakkale'de destan yazan neslin torunları olduğunuzu bir kez daha tek yürek ve tek ses olarak gösterdiniz ve kanıtladınız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Millet Mehmetçik'e, Mehmetçik Milletine Emanet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement