Milletvekili Aday Adayı Çabuk, Yığılca'da Teşkilatla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Çabuk, Yığılca'da Teşkilatla Bir Araya Geldi

Milletvekili Aday Adayı Çabuk, Yığılca\'da Teşkilatla Bir Araya Geldi

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, resmi başvurusunun ardından teşkilat ziyaretleri kapsamında Yığılca ilçesini ziyaret ederek partisinin ilçe yönetimiyle buluştu.

20.02.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, resmi başvurusunun ardından teşkilat ziyaretleri kapsamında Yığılca ilçesini ziyaret ederek partisinin ilçe yönetimiyle buluştu. Çabuk ayrıca ilçeyi gezerek esnafın nabzını tuttu.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmaları kapsamında Yığılca ilçesini ziyaret ederek, partisinin ilçe yönetimiyle bir araya geldi. AK Parti Yığılca ilçe Başkanı Kerem Yalçıner ve partililerle görüşen Çabuk, ilçede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinin uygulandığını gördüğü için çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yığılca'nın turizm açısından saklı bir cennet olduğunu dile getiren Çabuk, "7 Haziran seçimlerine giden yolda, Nisan ayında netleşecek isimlerden biri olmamız halinde, Düzce gibi Yığılca ilçemizi de turizme açma konusunda girişimlerde bulunacağız. Şelaleleri, mağaraları, ormanlarıyla her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği bir yer olan Yığılca'yı turizmde hak ettiği noktaya taşıyacağız" dedi.

Türkiye'ye yayılan Yığılca arısı ve balının tanıtımını da gerçekleştirmek istedikleri projeler içerisinde sayan Çabuk, "Yığılca arısı ve balı Türkiye'ye mal olmuş durumda. Arıcılığın meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum. Bu bakımdan ilçemizin ismini arıcılık ve bal konusunda Türkiye'ye duyurmada emeği geçen arıcılarımıza teşekkür ediyorum. Bizlerde görev tevdi edildiği taktirde aynı titizlikle çalışmalar ve projelerimizle destek vereceğiz" şeklinde konuştu.

İlçe teşkilat başkanı Yalçıner ise Çabuk'un ziyaretlerin dolayı memnun olduklarını, dile getirdiği çalışmaları ve projeleri gerçekleştireceğine olan inançlarını dile getirerek, aday adaylığı çalışmalarında kendisine başarılar diledi. Çabuk, daha sonra çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek, ilçenin son durumu, arı ve bal hakkında bilgiler aldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Çabuk, Yığılca'da Teşkilatla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement