Milletvekili Aday Adayı Küçük'ten Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Küçük'ten Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret

Milletvekili Aday Adayı Küçük\'ten Köprübaşı İlçe Teşkilatı\'nı Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı eski müsteşar yardımcısı Dr. Mahir Küçük, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, ilçe teşkilatı ve Köprübaşı Belediye başkanıyla beraber ilçe kadınlarının sorun ve isteklerini dinledi.

08.03.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı eski müsteşar yardımcısı Dr. Mahir Küçük, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, ilçe teşkilatı ve Köprübaşı Belediye başkanıyla beraber ilçe kadınlarının sorun ve isteklerini dinledi.

Millet olarak her zaman kadını baş tacı eden bir medeniyetin mensupları olduğumuzu ifade eden Dr. Küçük "Bizler cennet annelerin ayakları altındadır buyruğuna yürekten inanan bir milletiz. Kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı, istismarı reddediyoruz. Kadınların evde, iş yerinde, sosyal hayatta şiddete maruz bırakılması asla kabul etmeyeceğiz ve bunun mücadelesini her zaman her yerde veren bir parti olacağız. Kadın ve kızlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Günümüz dünyasında iç karışıklığın, savaşın hüküm sürdüğü ülkelerde en çok kadınların etkilendiğini, çoluk-çocuk göçe zorlandığını, kadın haklarının göz ardı edildiğine dikkat çeken Dr. Küçük "Biz devlet olarak hak ve adalet için mücadele ediyoruz. Kadın haklarını senede bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bizler kadını baş tacı eden büyük bir medeniyetin torunlarıyız" diyerek kadına verilen değerin bir kez daha altını çizdi.

Dinimizin bütün uyarılarına ve Peygamber Efendimizin bu konudaki örnek yaşantısına rağmen, 21. yüzyıla girdiğimiz bir dönemde kız çocuklarının ve kadınların iyi yetiştirilmeleri, iyi eğitim almaları konusunda toplum olarak hala eksiğimiz olduğu söyleyen deneyimli bürokrat "Bu büyük sorumluluğun bilincinde hareket eden iktidarımız gibi her ferdimiz üzerine düşen görevi mutlaka yapmalıdır" ifadelerini kullandı. AK Parti Trabzon Milletvekili A. Adayı olarak, aynı zaman da şu an görev yapmakta olduğum, gerek (UNDP-Türkiye) Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı olsun gerekse (UNESCO-Türkiye) Birleşmiş Milletler Eğitim Bilim ve Kültür Organizasyonu olsun, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadını ön plana alan, cinsiyet eşitsizliği ve fakirlik ile mücadele eden, bu konuda program ve projeleri olan bir kuruluşun temsilcisiyim. Mücadelemiz kurum ve kuruluşlar olarak da, AK Parti olarak da, insanların barış ve huzur içinde yaşadığı, hiç bir ferdin aç ve açık yatmadığı; dil, din, ırk ve cinsiyet farkı gözetilmediği, yaradılış gayesini bilen toplumlara erişmek olacaktır " diyerek başta tüm seçim çalışması boyunca kendisini bir an bile yalnız bırakmayan eşi olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak sözlerine son verdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Küçük'ten Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement