Milletvekili Aday Adayı Özyardımcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Özyardımcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Milletvekili Aday Adayı Özyardımcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Gençlik Kolları MYK üyesi ve Kilis Milletvekili Aday Adayı Melih Özyardımcı, basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

25.02.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları MYK üyesi ve Kilis Milletvekili Aday Adayı Melih Özyardımcı, basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi.

Kilis Milletvekili Aday Adayı Melih Özyardımcı, kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada, 1929 doğumlu 1939 tarihinden bu yana Paşa Hamamı'nın İşletmecisi Hamamcı lakaplı Mahmut Özyardımcı'nın Torunu, Mustafa Özyardımcı'nın oğlu olduğunu ifade ederek, "30 Kasım 1985 yılında İstanbul'da doğdum. 2002-2004 yılları arasında Lise eğitimimi İngiltere Oxford College, Üniversite eğitimimi 2004- 2007 yılları arası Amerika'da Berceley College'da Uluslararası İlişkiler Bölümünü tamamladım. 2008 - 2012 yılları arasında 2. Üniversite eğitimini ise Işık Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdim. 2012 yılında Çorum Jandarma Komutanlığı'nda Takım Çavuşu olarak askerlik görevini yaptım Askerlik sonrası İstanbul'da 26 seneden bu yana turizmde hizmet veren otelimizde yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladım, aynı zamanda İTO, TOBB Genç Girişimciler Kurulu, İHH, TUROB, TÜRSAB, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği ve Genç Müsiad üyesiyim. 2004 Yılından bu yana Ak Parti gençlik teşkilatlarında gençlere hizmet için çalıştım. 2004 - 2008 yılları arasında Ak Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, 2008 - 2012 yıllarında Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Üyeliği ve 30 Eylül 2012 tarihinde yapılan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kurulunda Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Teşkilat Başkan Yardımcılığı [3.bölge] ve [1.bölge] Koordinatörlüğü görevini üstlendim, halen Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak göreve devam etmekteyim."

İyi düzeyde İngilizce ve Almanca bildiğini ifade eden Melih Özyardımcı nişanlı olduğunu belirterek, "Yıllardır yurt dışında ve yurt içinde ak partimizi temsil ediyorum. Ben herhangi bir icraattan bahsetmeyeceğim veya bir hedef açıklamayacağım. Amacım Ankara'daki bürokratik gücümü ve İlişkilerimi kullanarak memleketimize katkı sağlamak. Bizim yapmamız gereken Ak partimizin ideolojisini, hedeflerini, icraatlarını Kilis'imize anlatıp, Kilis'imiz için Ankara'da gecemizi gündüzümüze katarsak emin olun ki Kilis'imiz şuankinden daha fazla anılır, bilinir ve yatırım alır. Ak Parti'mizin istikrarındaki yegane başarı istişare etmektir. Meclis haricindeki zamanlarda devamlı memleketimizin halkı ile istişare ve iletişim içinde olmamız lazım. 2004 yılından bu yana Ak Parti Gençlik Teşkilatlarında ülkeme, partime ve gençlere hizmet için çalıştım. Bu zaman zarfında edindiğim birikimi genç bir bakış açısıyla parlamento çalışmalarına aktarmak ve Kilis'imize daha iyi hizmet edebilmek Adına Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerin ve kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum. Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. O kadar büyük işler yapalım ki, yarın Allah'a anlatacağımız güzel hikayelerimiz olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Özyardımcı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement