Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Destek Turunda - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Destek Turunda

Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Destek Turunda

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor destek istiyor.

26.02.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Düzce Milletvekili aday adayı Hasan Türkyılmaz, kurum müdürleri ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyor destek istiyor.

Milletvekili aday adayı Türkyılmaz, Düzce'yi adım adım gezerek destek istiyor. Hasan Türkyılmaz. Bu kapsamda Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Türkyılmaz ziyaret ile ilgili "Karşılıklı olarak yapılan ve yapılabilecek Düzce'mize dönük çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. İl Müdürümüze güzel ve değerli çalışmalarından ötürü zaman ayırarak bizleri dinlemesi ve bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum. Her zaman Düzce'nin ve Düzceli kardeşlerimize hizmet eden bürokrasi yöneticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

İHH'YA ZİYARET

Aday adayı Türkyılmaz İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Düzce Başkanı Osman Altundal'ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette ile ilgili Türkyılmaz "İyilik hareketinde mazlumların sesi ve destekçisi olmakta öncü olan İHH'nın çalışması ve yapılması gerekenler ve Düzce insanı açısından İHH'nın rolü ve önemi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Değerli başkan ve kardeşimize zaman ayırıp bizleri dinleyip katkı verdiği için teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarında ve Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

MÜSİAD DÜZCE ŞUBESİNE ZİYARET

Türkyılmaz, ziyaretleri kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Düzce Şubesini de ziyaret ederek Şube Başkanı İsmail Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Türkyılmaz ziyaretle ilgili olarak "Düzce'nin değerleri olan iş adamları siyaset- bürokrasi ve iş dünyası ilişkilerini karşılıklı birbirimize aktararak tecrübe ve birikimlerimizi paylaştık. Değerli Başkanımız İsmail Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyelerine temsil ettikleri camiaya teşekkür ediyorum Biz birlikte Düzce'yiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aday Adayı Türkyılmaz Destek Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement