Milletvekili Adayı Boynukara'dan, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Boynukara'dan, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne Ziyaret

Milletvekili Adayı Boynukara\'dan, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne Ziyaret

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç’u ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara, ilin tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübüne yeni sezonda başarılar diledi.

24.05.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç'u ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara, ilin tek profesyonel takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübüne yeni sezonda başarılar diledi.

Başkan Hüseyin Koç ve Takım Kaptanı Abuzer Şahin tarafından kendisine kulüp kaşkolü hediye edilen AK Parti Milletvekili Adayı Adnan Boynukara, spor ve futbol takımlarının bir ilin en iyi tanıtım ayağı olduğunu söyledi.

Bu sezon elde etmiş olduğu başarıyla Bal Ligine yükselen Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç ve ekibini tebrik ettiğini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara; "Büyük şehir olma yolunda hızla ilerleyen kentimiz son yıllarda maalesef futbol konusunda geriye gitti. Bir zamanlar Süper Lig kapısından dönen ilimiz futbol takımı, şimdilerde amatör kümeye düşmüş durumda. Bu sezon liginde şampiyon olarak Bal Ligine yükselmeyi başaran yeni adıyla Adıyaman 1954 Spor kulübüne şimdiden başarılar diliyorum. Gönül isterdi ki sadece il merkezinde değil, Kahta, Gölbaşı ve Besni gibi nüfus açısından büyük ilçelerimizin bile 3. Ligde, 2. Ligde mücadele eden takımlarımızın olmasıdır. Hele hele Adıyaman'ı temsil eden futbol takımızın şimdilerde en azından Bank Asya liginde mücadele etmesi lazımdı. Spor ve Futbol takımları bir ilin en büyük tanıtım ayağıdır. Bu konuda Adıyaman ve Spor sevdalısı olan Hüseyin Koç başkanımı tebrik ediyorum. Adıyaman'da olmasak da basından takip ettiğimiz kadarıyla bu kardeşimiz dönem dönem Adıyamanspor yönetimde yer aldı, kulüp başkanlığı yaptı ve şimdide mahalle takımından oluşan bir takımı önce amatör ligde şampiyon etti ve bu takım şimdilerde Bal Ligine yükselmeyi başardı. Ama Adıyaman daha iyi yerlerde mücadele eden bir takımı hak ediyor. İnşallah ilin siyasetçileri olarak bizlerde elimizden geleni yapıp el birliğiyle ilimizin tek profesyonel futbol takımı olan Adıyaman 1954 Spor kulübünün daha iyi yerlere gelmesi ve özlemini duyduğumuz üst liglere çıkması adına çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle Adıyaman 1954 Spor Kulübü başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kuruluna yeni sezonda başarılar dilerim" dedi.

Adıyaman basının son yıllarda çok iyi yerlere geldiğini belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Adnan Boynukara; "İlimizde günlük gazeteler, radyolar, haftalık gazeteler, internet siteleri ve bir ulusal televizyon yayın hayatını sürdürmekte. İlimiz bu bakımdan çok şanslı. Çünkü basın bizlerin gözü, kulağı ve sesidir. İl dışındaki görevim esnasında gerekse de adaylık sürecim boyunca Adıyaman'da yerel basınımızın başarılı çalışmalarını, düzenli bir yayın akışlarını gördüm. Adıyaman'da Olay gazetesi de bunlardan biri ben bu bakımdan ilimiz basınına teşekkür ediyorum" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamasında; "Milletvekili aday arkadaşlarımızla birlikte il ve ilçe teşkilatlarımızın hazırlamış olduğu programlar doğrultusunda il merkezinde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7 Haziran sabahına kadarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gittiğimiz her yerde halkımızın partimize ve şahsımıza göstermiş oldukları ilgi bizleri sevindirmektedir. 2002 yılından bu yana bizleri iktidara taşıyan halkımıza layık olma adına bizlerde elimizden gelenin en iyisini yapmaya, onlara hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye geneli olduğu gibi ilimizde de AK Parti iktidarıyla birlikte bir çok alanda yatırımlar, gelişmeler, değişimler yaşandı. Gittiğimiz her yerde AK Partinin bir eserini görmek mümkün. Dualarıyla ve destekleriyle AK Partiyi hep iktidara taşıyan halkımıza, hemşehrilerimize ne yapsak azdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın buyurduğu üzere, bizler bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Bizlerde bu düsturla meclis çatısı altında ilimize ve ülkemize hizmet etmek adına bu yola çıktık, Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin. Ülkemizin yakalamış olduğu bu istikrarın devam etmesi adına, çözüm sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanması adına, yeni anayasanın yapılması adına 7 Haziran'da yapılacak seçim çok önemli ve inşallah şimdiye kadar dua ve destekleriyle bizleri bugünlere taşıyan halkımızın 7 Haziran'da aynı şekilde desteklerini sürdürüp, AK Partiyi yine iktidara taşıyacaklardır" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, "AK Parti Milletvekili adayı Adnan Boynukara'nın ilimiz sporunun daha iyi yerlere gelmesi adına yaptığı açıklamadan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Bizler bu yola çıkarken şunu söylemiştik, bu takım sadece Hüseyin Koç'un takımı değil, bu takım artık Adıyaman'ın takımıdır. Herkesin bu kulübe sahip çıkmasını, bir köşesinden tutmasını ve imkanları ölçüsünde destek olması gerektiğini vurgulamıştık. Bugün Adnan beyin bu güzel temennileri bizleri sevindirmiştir. İnşallah elbirliğiyle bu takımı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu vesileyle ziyaretlerinden ötürü AK Parti Milletvekili Adayı Adnan Boynukara ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret sonunda Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç Milletvekili Adayı Adnan Boynukara'ya Kulüp kaşkolü hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Boynukara'dan, Adıyaman 1954 Spor Kulübüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement