Milletvekili Adayı Ceylan Başkan Karataş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Ceylan Başkan Karataş'ı Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Ceylan Başkan Karataş\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti.

22.10.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan seçim çalışmaları kapsamında Osmancık ilçesine geldi. AK Parti İlçe Teşkilatı ve partililer tarafından ilçe girişinde karşılanan Ceylan, kendisini karşılayan partililerin oluşturduğu konvoyla ilçe merkezinde vatandaşları selamladı.

Milletvekili Adayı Ceylan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Karataş'a doğalgaz için hayırlı olsun dileklerini ileten Ceylan "Doğalgaz hatları inşallah seneye kadar tamamlanacaktır. Tabi Osmancık daha güzel yatırımlara layık. 1 Kasım seçimlerinden sonra da daha önce olduğu gibi sizlerle istişare ederek Osmancık'a neler yapabiliriz, beraber değerlendireceğiz, beraber takip edip, birlikte gerçekleştireceğiz. Sorunlarımızı beraber tespit edip, çözümlerini de beraber bulacağız. Yine birlikte sonuçlandırmaya çalışacağız. İnşallah daha güzel günler bizlerin olacak" dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Karataş da, "Sizlerin desteğini her zaman hissettiğimi ifade etmek istiyorum. Seçimden sonra da bu desteğin devam edeceğini biliyorum. Sizler Ankara'da bizler burada Osmancık'a en iyi hizmetleri getirmenin yolarını arayacağız. İnşallah Allah huzurumuzu bozmasın." diye konuştu.

Milletvekili Adayı Ceylan, beraberinde Başkan Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar ve partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. İlçe pazarında Osmancık Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtımına da katılan Ceylan, Başkan Karataş ile birlikte vatandaşlara aşure ikram etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Ceylan Başkan Karataş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement