Milletvekili Adayı Dedeoğlu Yahyalı'da - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Dedeoğlu Yahyalı'da

Milletvekili Adayı Dedeoğlu Yahyalı\'da

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Develi ve Yahyalı İlçesi’nden çalışmalarına başladı.

30.09.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Develi ve Yahyalı İlçesi'nden çalışmalarına başladı.

1 Kasım Genel Seçimleri için AK Parti Kayseri'den Milletvekili adayı olan, Sami Dedeoğlu, ziyaretlerine seçim bölgesi Develi ve Yahyalı'dan başladı.

İlk olarak Develi ilçe teşkilatı ziyareti ile çalışmalarına başlayan Dedeoğlu, İlçe Başkanı Mehmet Durukan ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte, ilçe ve mahallelerdeki esnafları ziyaret etti.

Develi ziyaretinin ardından da Yahyalı İlçesi'ne geçen Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, burada da ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret ederek, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından, Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Biber, Belediye Başkanı Esat Öztürk ve partililer ile esnaf ziyareti gerçekleştiren Dedeoğlu, esnafların yoğun ilgisi ve alakası ile karşılaştı.

Dedeoğlu, Yahyalı ilçesinde girdiği bir fırında, Develili olması hasebiyle hünerlerini konuşturarak, tezgah başına geçip Develi cıvıklısı yaptı. Yaptığı cıvıklı ile 40 yıllık ustaları aratmayan Dedeoğlu, fırın çalışanlarını da takdirini aldı.

Dedeoğlu, esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, kaçıncı sırada olduğunun bir önemi olmadığını ve AK Parti'nin tek başına iktidar olması için var gücüyle çalışacağını ifade ederek, önemli olanın ülkenin geleceği olduğunu söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Dedeoğlu Yahyalı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement