Milletvekili Adayı Fırat'tan, Besni ve Kahta İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Fırat'tan, Besni ve Kahta İlçesine Ziyaret

Milletvekili Adayı Fırat\'tan, Besni ve Kahta İlçesine Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Av. İbrahim Halil Fırat partisinin düzenlediği seçim çalışmaları kapsamında Besni ve Kahta ilçelerini ve bağlı olan beldelerini ziyaret etti.

01.06.2015 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Av. İbrahim Halil Fırat partisinin düzenlediği seçim çalışmaları kapsamında Besni ve Kahta ilçelerini ve bağlı olan beldelerini ziyaret etti.

İlk olarak Besni ilçesini ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, halkın yoğun bir sevgisi ile karşılaştı. İlçe merkezi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, 7 Haziran'ın çok önemli olduğunu anlattı.

Halkın yoğun bir teveccühü ile karşılaştıklarını ifade eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, "Bugün yine Besni'li vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ettik. 7 Haziran'ın önemini konuşuyoruz. Biliyorsunuz şimdilerde de muhalefet boş durmuyor. Bir bakıyorsunuz ki görüşleri tamamen farklı olan iki parti, Ak Parti'yi devirmek için neredeyse birleşiyor. Bunların tek amacı, halka hizmet götüren Ak Parti'yi iktidardan devirmek. Zaten bir yandan da Pensilvanya kirli ve hain tuzaklar içerisinde. Birileri musluklardan kan gelmesini istiyor, Ama biz o musluklardan tertemiz suyun gelmesini istiyoruz. İnşallah halkımız iradesini Ak Parti'den yana kullanarak bu şer tabakalarını ortadan kaldırmamız için bize güç verecekler. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, daha sonra Kahta ilçesine gelerek, ilçe teşkilatı ile beraber seçim çalışmalarına burada devam etti. Burada esnaf ve köylülerle bir araya gelerek vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Fırat'tan, Besni ve Kahta İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement