Milletvekili Adayı Kubat: "Ak Parti Olarak Siyasetimizi Milletimiz İçin ve Milletimizle Yapıyoruz" - Son Dakika
Politika

Milletvekili Adayı Kubat: "Ak Parti Olarak Siyasetimizi Milletimiz İçin ve Milletimizle Yapıyoruz"

Milletvekili Adayı Kubat: "Ak Parti Olarak Siyasetimizi Milletimiz İçin ve Milletimizle Yapıyoruz"

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, “AK Parti olarak biz siyasetimizi milletimiz için ve milletimizle yapıyoruz” dedi.

13.05.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, "AK Parti olarak biz siyasetimizi milletimiz için ve milletimizle yapıyoruz" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Doğan Kubat, Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nu ziyaret etti. Burada partililerle sohbet eden Kubat, mahallenin sorunlarına ilişkin gelen talepleri de not etti.

AK Parti olarak siyaseti milletle birlikte yaptıklarını belirten Kubat, "Biz AK Parti olarak milletten meşruiyetini alan bir siyasi partiyiz. Biz başkaları gibi, bir kısım güç odaklarından, sermaye ve medya güçlerinden meşruiyetini alan bir parti değiliz. Biz meşruiyetimizi milletimizden alıyoruz ve bizim gücümüz milletimizden geliyor. Arkamızda duran yegane güç aziz milletimizin iradesidir" dedi.

Kubat, "2002 yılından bugüne kadar girmiş olduğumuz seçimlerde büyük başarılar elde ettik" diyerek, "Bu başarılar bizim sadece sorumluluğumuzu artırdı. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığı daha fazla oldu. Çünkü her geçen gün milletimizin bize olan teveccühü bizi daha çok çalışmaya, daha çok gayret etmeye, daha çok çözüm üretmeye sevk etti. Başbakanımızın ve partimizin ortaya koymuş olduğu 2023 vizyonu, yani cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında yeni bir Türkiye'yi yakalamak için, huzurlu, istikrarlı, adaletli ve kalkınmış bir Türkiye'yi gerçekleştirmek için bu seçimlerde aziz milletimizin bize destek olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Başkaları gibi kapalı kapılar ardında bir kısım hesaplarla milleti yönetmek için siyaset politikası geliştirmediklerini de söyleyen Kubat, "İşte sizlerin içerisinde sizlerin dertlerini dinleyerek, görüşlerinizi alarak hükümetimizin önceliklerini belirliyoruz. Atacağımız adımları sizin bu görüşlerinizi dikkate alarak atıyoruz. Çünkü aslolan milletin iradesidir. Elbette bizim 13 senelik iktidarımız boyunca eksikliklerimiz var. Hatalarımız olabilir. Ama biz temel hedef doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlamaya, varsa bu hatalarımızı da düzeltmeye ve millete hizmet yolunda kararlılıkla ve güçlü biçimde devam etmeye niyet ediyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Adayı Kubat: 'Ak Parti Olarak Siyasetimizi Milletimiz İçin ve Milletimizle Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement