Milletvekili Adayı Özkaldı'dan Derbent Köyü'ne Taşkın Koruma Sözü Verdi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Özkaldı'dan Derbent Köyü'ne Taşkın Koruma Sözü Verdi

Milletvekili Adayı Özkaldı\'dan Derbent Köyü\'ne Taşkın Koruma Sözü Verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, ilçe ziyaretlerini Bayat ile sürdürürken, ilçeye bağlı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

04.05.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, ilçe ziyaretlerini Bayat ile sürdürürken, ilçeye bağlı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Seçim ziyaretlerini bütün hızıyla sürdüren Özkaldı, Bayat ilçesinde ziyaret turuna çıktı. İlk olarak AK Parti Bayat İlçe Teşkilatını ziyaret eden Özkaldı, teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Bayat ilçesindeki sivil toplum temsilcileri (STK) ile kahvaltıda bir araya gelen Özkaldı, daha sonra Bayat Sulama Kooperatif Başkanı Ali İhsan Çoker ve yönetimini ziyaret etti.

Özkaldı Bayat ilçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından İmrallı, Yukarı ve Aşağı Çaybelen ile Derbent köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisinin de bu yöresinin bir evladı olduğunu vurgulayan Özkaldı, vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek isteyerek, "Biz bu yörenin evladıyız sizler için ve hizmet için geliyoruz. Hükümetimiz Devletimiz güçlü inşa ettiğimiz hiçbir işi yarım bırakmadık. Hiçbir bir köyü susuz bırakmadık. DSİ olarak çok çalıştık sizlere hizmet getirdik. Tarım alanlarının verimli sulanması için devam eden çalışmaların takipçisi olacağım. Hayvancılıkla ilgili bölgeye hitap edecek mezbahalar kurulması için girişimlerde bulunacağız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Partimizin iktidar olduğu 2002 yılından bu güne kadar çiftçimizin ve besicimizin yanında olduk. Çiftçimize ve besicimize destekler verdik. Bundan sonrada destekler artarak devam edecek" dedi.

Köy ziyaretlerini Derbent ile tamamlayan Akif Özkaldı yapımı devam eden DSİ çalışmalarını inceledi. Derbent köy muhtarı Recep Avcı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Özkaldı, muhtar Avcı'dan köyle ilgili sıkıntıları dinledi. Özkaldı, Derbent köyüne taşkın koruma sözü verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Özkaldı'dan Derbent Köyü'ne Taşkın Koruma Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement