Milletvekili Altunyaldız, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Altunyaldız, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Milletvekili Altunyaldız, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Bilim Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya-Beyşehir Karayolu yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

07.10.2016 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji ve Bilim Teknoloji Komisyon Başkanı Ziya Altunyaldız, Konya- Beyşehir Karayolu yapım çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Bedesten Çarşısı'nda esnafı ziyaret eden Milletvekili Altunyaldız, buradan Konya Beyşehir Karayolu'nun 40. kilometresinde incelemelerde bulundu. Altunyaldız, burada yaptığı açıklamada, aldıkları bilgiler çerçevesinde Konya - Beyşehir Karayolu'nun tamamının gelecek yıl biteceğini öngördüklerini söyledi. Milletvekili Altunyaldız, yolun yaklaşık 55 kilometresinin tamamlanmış durumda olduğunu kaydederek, "Son 6-8 kilometresi yılsonuna kadar tamamlanacak. Bu yıl 90 kilometrenin 60 kilometresi bitmiş, gelecek yıl da 30 kilometresi bitmiş olarak 2017 sonunda tamamıyla bitmiş olacak. Diğer taraftan özellikle Antalya'ya bağlantı olan İbradı ve Taşağıl bölgesinde de yaklaşık 70 kilometrelik bölümünün, bir kısmında tamamen yapım çalışmaları devam ediyor. Diğer taraftan da 30 kilometrelik bir bölümünün de yapım ihalesi olacak. Bu arada 5 kilometrelik bir tünel çalışması var Demir Kapı Tüneli. Bu tünelin de bitmesi söz konusu. Bu yolların tamamının özellikle 2019 yılında Antalya bölgesinin bitmesiyle birlikte tamamlanmasını öngörüyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Karayolları 3. Bölge 36. Şefliğini ziyaret eden Altunyaldız burada da devam eden ve yapılması planlanan yol yapım çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler aldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Altunyaldız, Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement