Milletvekili Aydemir: "Ak Dava Tarih Yazmayı Sürdürecek" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aydemir: "Ak Dava Tarih Yazmayı Sürdürecek"

Milletvekili Aydemir: "Ak Dava Tarih Yazmayı Sürdürecek"

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Pasinlerli dadaşların konuğu oldu.

18.10.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Pasinlerli dadaşların konuğu oldu. İlçe Mahallerini de ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Pasinler'in abide şahsiyetler yetiştiren mümtaz bir ilçe olduğunu vurgulayarak, 'Pasinler Erzurumluluk ruhunu besleyen bir irfan kaynağıdır. Dadaş duruşunun sembolüdür. Biz bu irfan ocağında istişareye geldik' dedi.

'YOKLUKTA DEĞİL, VARLIKTA VE HİZMETTE BULUŞALIM'

AK Parti ilçe teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf işyerlerini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, bir değerlendirme yaptı. KÖYDES Projesinin hayata geçirilmesiyle birlikte, kırsal kesime alt ve üst yapı bazında refahın taşındığını ifade eden Aydemir, 'Büyükşehir başta olmak üzere Belediyelerimiz ciddi biçimde bir dönüşüm yatırımı uyguluyorlar. Daha önce de söylediğim gibi, Erzurum'un en ücra kırsal alanında bile Büyükşehir Belediyemizin, ilçe belediyelerimizin hizmet damgaları var. Nerede bir dadaş varsa, orada hizmet seferberliği var. Bu hizmet anlayışı, artık halkımızın yaşam biçimi, beklenti ve ihtiyaçlarını da değiştirdi. Gittiğimiz mahallelerde bizden sosyal tesisler isteniyor. Bundan gurur duyuyoruz.' diye konuştu.

HER KAP İÇİNDEKİNİ SIZDIRIR

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Bizim 'Her kap içindekini sızdırır' diye bir atasözümüz var. Biz gittiğimiz her yerde yatırım ve hizmetlerimizi paylaşıyor, 2023 perspektifinde yeni projelerimizi aktarıyoruz. AK Harekete muhalefet edenler ise yokluk ve sefalet edebiyatı yapıyor. Bizim yüreğimiz halka hizmet için atıyor, onların ise Erzurum'u bir kısır döngüye taşımak istiyor. Biz halka yatırım sunuyoruz, onlar yoksulluğu reva görüyor. AK Dava'nın diğerlerinden farkı budur.' dedi.

AMELLER NİYETLERE GÖREDİR

Amellerin niyetlere göre olduğu hakikatini seslendiren Milletvekili Aydemir, 'Mensubu bulunmaktan şeref duyduğumuz AK Dava'nın niyeti yatırımlarıyla ifade buldu. Diğerlerinin niyetleri ortada. Yokluk üzerinden siyaset etme emelindiler. Biz Türkiye, bölge ve bu aziz şehri 2023 vizyonuna taşımaya ahdettik, onlar ise 2000'li yıllar öncesinin özlemi içinde. " diye konuştu.

İNKAR POLİTİKALARIYLA NEREYE VARACAKLAR?

2002'den bugüne Erzurum'da gerçekleştirilen yatırımları ve verilen hizmetleri, yoksulluk gündemi peşinde olanların idrak edemeyeceğini, onların zihniyetlerini hizmete kapattığını belirten Milletvekili Aydemir, 'Biz halkımızla hizmet lisanıyla konuşuyor, hal diliyle gönülden gönle yol buluyoruz. Onlar ise hezimet ve husumet yaklaşımı sergiliyor. Halka sunulan hizmet ve hayat bulan yatırımları red ve inkar politikalarıyla nereye varacaklarını sanıyorlar? diye sordu.

'YİNE DEĞİL DOĞRAYAN BİLİR' MESELİ

Erzurum'un 'yiyen değil, doğrayan bilir' darbı meseleni aktaran Milletvekili Aydemir,'Bu söz, hizmet sunanlarla, hizmetin karşısında olanları ifade bakımından oldukça manidardır. AK Davanın 'Eşrefi mahlukat olan insan' temelli ufkuna turist kalanlar, hizmet etme şevk, azim ve heyecanını elbette paylaşamaz ve anlayamazlar. AK Parti hükümetlerinin 13 yılda yazdığı, eserlerle damgaladığı sosyal ve ekonomik diriliş destanını okuyamazlar. Çünkü onların dağarcığında 'Hizmet' lafzı yoktur.' dedi.

'ÜLKE, BÖLGE VE İLİMİZ YÜKSELME DÖNEMİNİ YAŞIYOR'

AK Parti'nin taşıdığı hizmet ufuk ve sinerjisini tarih ile örnekleyen Milletvekili Aydemir, 'Biz Osmanlı tarihini, kuruluş, yükseliş, gerileme ve duraklama dönemleriyle okuduk. Hepimizin hafızasında bu ölçekleme vardır. Bir de bugüne bakın, Erzurum'un 2000'li yıllar öncesindeki durumunu hatırlayın. Tam manasıyla sosyal ve ekonomik bakımdan bir duraklama ve gerileme devri. ve sonra 2002 ile birlikte hakim olan bir AK sinerji. Tarım'dan Turizme, Eğitimden Kültüre, Sağlıktan Ulaşıma, Enerjiden Spora kadar, hayatın her alanında bir reformlar dizini. 2002'de başlayan bu dönemin adı, gerilemeden çıkıştır, yani 'Yükselme Dönemi'dir.. 1 Kasım'da milli irade bu yükselişe güç verecek ve inşallah AK Dava Hizmette Tarih yazmayı sürdürecektir.' kaydını düştü.

'HAKKI TESLİM ETMEK BU KADAR ZOR MU?'

Aydemir, 'Biz,yokluk ve yoksulluk edebiyatı ile siyaset edenlere, gelin hizmet siyasetinde buluşalım, diyoruz. Proje üretelim, yeni kalkınma konseptlerine yoğunlaşalım. Hayata geçirilen yatırımları sahiplenelim ve onları birer katma değer adresi haline getirelim. Bizim AK üslup ve lisanımızda gönül kırmak yoktur, insan sevgisi vardır. Onlara gelin, gönüllerimizi de Erzurum yolunda birleştirelim' çağrısını yineliyoruz. Hakkı teslim etmek bu kadar zor mu? Erzurum'a hizmet edenlere, hizmet üretenlere yol arkadaşlığı etmeyi niye kabullenmiyorlar? ' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aydemir: 'Ak Dava Tarih Yazmayı Sürdürecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement